Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POCZYTAJCIE CO NAS CZEKA ? |
Dzieki Maruda ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POCZYTAJCIE CO NAS CZEKA ? |
raqlan :) Krowy wydojone ? Wieprzki nakarmione ? Gnojowica wywieziona? To tera chodźta chłopy na klepisko raqlan zrobi dla was disco :):):) facmen
|
|
jest jeszcze dwóch w Rossmanie w galerii, tylko tamci to sie za dużo filmow amerykanskich naoglądali, zawsze mam z nich polewke na maksa, buahahaha niedługo zaczną mówic do zegarków żeby sie porozumiewać miedzy soba
|
|
Szukam osób którzy zdawali lub będą zdawać egzamin na instruktora nauki jazdy. Potrzebuję trochę notatek itd...
|
|
ja polecam bajeczno planete mickiewicza 4
|
|
Wlasciciel spoko a wlascicielke pozostawiam bez komentarza. Ona ma pod piecza kuchnie a ze charakter zolzowaty dlatego roszady w obsadzie zalogi kuchennej sa dosyc czeste.
|
|
Jak to jest w Łomżyńskim Wordzie? Jak zrobi się pozytywnie plac to od razu jedziemy na miasto czy cała grupa robi placyk i dopiero wtedy? Na co uważać, na czym wy oblaliście? piszcie, pomagajmy sobie wzajemnie : )
|
|
raqlan :) makaron wyrzucony ? Na pole wywieziony? Roztrząśnięty ? To zdejmij gumofilce i sie wykąp, bo capo od ciebie jak z murzyńskiej chaty:):) facmen
|
|
cala grupa robi placyk'
|
|
nie trzymaj nogi na sprzęgle, pamiętaj o redukcji biegów, egzaminator patrzy na to kątem oka, plusujesz albo nie, nie hamuj ostro, bo tylko go zdenerwujesz ;) grunt zeby nie mial sie do czego przyczepic , wtedy nie bedzie mial o czym gadac. Nie ma co sie spieszyc, 45 jak bedziesz jechac to będziesz miala lepsze skupienie i czas , zeby zastanowic się nad wykonaniem kolejnego polecenia.Nie przepuszczaj wszystkich pieszych czekających na przejscie na drugą stronę, tez zdenerwujesz egzaminatora, ze marnujesz czas. Jezeli nikt nie wchodzi na jezdnie, jedziesz caly czas.Jezeli opanowane masz skrzyzowania i ronda, to chyba pozostaje mi dodac na koniec aby trzymac sie prawego pasa ;) No i patrz na znaki i nie zapominaj o kierunkach zjezdzając z ronda a będzie dobrze. Powodzenia
|
|
Jak bd zdawac na placu i bd miala luk do zaliczenia to najlepiej ustaw tak boczne lusterka zewnetrzne tak abys widziala w nich linnie luku wtedy bez problemu go zaliczysz,pamietaj tez zebys nie wymusila pierszenstwa innym pojazdom,bo jak to zrobisz to bd miala oblany egzamin :-P
|
|
Ty to fordeo na tej ORTOGRAFI(I) znasz się jak nikt!! :)
|
|
w białymstoku w 15min bez ściagania głowicy koszt 100zł
|
|
jedzenie od dawna cieszy się tam powodzeniem
|
|
ja z klima mialam problem bo dla mnie bylo za zimno jak siedzialam. jak tanczylam bylo ok. co chwile trzeba bylo prosic kelnerki i kazdy od siebie albo o wlaczenie albo o wylaczenie. nie wiem czy to tylko tam czy wszedzie tak jest?? poza tym chyba nie kazdemu dogodzi?? tym bardziej ze jeden siedzi a drugi tanczy.
|
|
a ja szukam kluczy z niebieskim zapinaczem....moze ktos znalazł???
|
|
auto klinika szybko tanio i dokładnie..... http://www.motone.pl/index.php?topic=1643.0
|
|
jesli dopiero niedawno przeszliscie na 2-ke to spokojnie mozesz podawac 1-ke zmieszana z 2-ka. Watpie, ze ktos od ciebie odkupi, bo taniej wyjdzie na recepte w aptece kupic.
|
|
Na chwile obecną nie mam już żadnych materiałów z pierwszej pomocy więc nadszedł czas na Psychologie. Psychologia ogólna, psychologia rozwojowa, metody badań, temperament i jego cechy, świadomość, składniki osobowości, rodzaje czynności psychicznych, teoria zdolności, inteligencja, teorie inteligencji, postawy i komponenty postawy, teoria cech i teoria ról, zainteresowania, proces emocjonalny, pamięć i jej rodzaje, fazy procesu pamiętania, wyobrażenia i ich rodzaje, motywacja i jej cechy, typy sytuacji trudnych, frustracja, procesy myślowe, pojęcia: problemu, mowy, uwagi, potrzeby Te pojecia znajdziecie opisane na : psychologia-wf.blogspot.com
|
|
niee mi chodzi o polskie wydawnictwo
|
|
Bolesławiec chyba nie ma, ale Wałbrzych w hurtowych cenach jest w Piątnicy.
|
|
Wpisz sobie Akai MPC w wyszukiwarce na ebay.com.
|
|
EBAY.PL
|
|
A MPC 5000 u nas to koszt około 6500zł, chore.
|
|
kojarzy mi się cerbud na piłsudskiego 40 chyba coś u nich widziałem
|
|
jak sie wypaliło, to juz nic nie pomoże...
|
|
Autor: kobiecyinstynkt (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 11-04-12 14:35 O kurcze, a paplik twierdzi, że mam pięcioro dzieci jak jego przełożony gajowy. Zabawa w zgadywanie, i że chodzę w moherowym berecie, a wy chodzicie w czerwonych beretach i w krawacie i w mundurku, tak? wg. reguł sowieckich. Tak trzymać pajace. Niedługo 1 maja, zasilicie szeregi pochodu, bo w tamtym roku na pochodzie było was 7 /słownie/ SIEDMIORO!!!! Życie to nie bajka. ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////// To i tak o całe niebo więcej niż przed Pałacem Prezydenckim na gorzkich żalach Jarosława , biorąc pod uwagę ilość mieszkańców i spęd mocherowej hołoty z całej Polski :) facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |