Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Urząd Prezydenta na peronie! |
better i love you
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Urząd Prezydenta na peronie! |
andzia C , stary prawiczku , a ty jak głupoty pisałeś pod tamtym nickiem , to teraz pod nowym - CXRSa1 - dalej bzdury wypisujesz . Chłopku pańszczyżniany - kubeł zimnej wody na łeb by ci się przydał , tylko takiej starej dewoty , jak ty , to i nawet w Śmingusa-Dyngusa nikt dla tradycji nie skropi , chyba że z zamiarem utopienia cię jak kota w wiadrze . PS: a co słychać u pewnej kici o wdzięcznym imieniu M.... ? marcowe zauroczenie przeszło i miauczenie się skończyło ? ... tak, czy siak andzia c , życzę ci mokrego Dyngusa ktośiek
|
|
|
|
wejć na google to siem dowiesz
|
|
oszust trafil na oszusta
|
|
O ile dobrze pamiętam to na ten rok miało być 140 lub 145. Nie wiem jak będzie w następnym.
|
|
Lepiej się jeździ, bo są z innej kostki ułożone. Przyjrzyj się, albo przejedź na rolkach po chodniku i po ścieżce :) Ścieżki są gładkie.
|
|
Zezowate byś córce dał pośmigać w necie a nie dziadku blokujesz dostęp do kompa:))) weź dotacje z łuni na informatyzacji wsi bo na kabelku wiśisz z szeptela a dziś mobilnym nie być to nie jest COLL:)))))
|
|
no pszeciez pisze, co mnie powtazasz
|
|
proponuje zlozyc apelacje do bstoku nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
W środku jeszcze nie byłem ( prawdopodobnie ładnie ), ale przejeżdżając tam trzy dni temu wstecz , to widząc bałagan za ogrodzeniem z " betoniaków ' , odniosłem wrażenie , że to jeszcze plac budowy . I jeszcze jedno : właściciele są powiązani z Pozłacanym Smokiem , a tam kuchnia pozostawia wiele do życzenia , ... może w Kryształowym Dworze z polską kuchnią im wyjdzie ? w każdym razie , życzę wszystkiego najlepszego rudy błazen z druhem
|
|
mlodemu klerykowi komin przeczyszcze potargam kabel, zakisze ogorka dyskretnie cxrsa1@interia.pl
|
|
chciales powiedziec.... zoofilsko :P Ma zowsze Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |