Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wszystkie kłamstwa ruchu LGBT na temat prorodzinnych samorządów w Polsce. Raport Ordo Iuris |
siwy... pomimo wszystko Wesołych świąt !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wszystkie kłamstwa ruchu LGBT na temat prorodzinnych samorządów w Polsce. Raport Ordo Iuris |
Masakra ...
|
|
Re: Wszystkie kłamstwa ruchu LGBT na temat prorodzinnych samorządów w Polsce. Raport Ordo Iuris |
@ zezowate szczęscie Zauważyłem, że wyłapujesz błędy innych... powinnaś popracować nad swoimi błędami najpierw... po pierwsze: szczęŚcie się pisze przez "ś" po drugie: TOMATO to nie ketchup tylko POMIDOR... Wesołego jajca!!!
|
|
Widzisz Aga, radzą abyśmy na poniedziałek zmienili lokal. Ja polecam u mnie w żydowie, bo nowy otworzyli.
|
|
Orange na kartę jest ok. Gorzej jest z abonamentem... Już podpisałam umowę z inną siecią. Mam dość użerania się.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |