Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Idole puta w akcji |
.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Idole puta w akcji |
To coś z tobą nie w porządku ? Jak masz wątpliwości to złóż reklamacje u sąsiada . Tak to jest , jak kogoś zrobią na próbę , a póżniej zapomną utopić . rudy błazen z druhem
|
|
http://www.tvn24.pl/-1,1740763,0,1,bezpieczni-i-szczesliwi--to-mozliwe-_-zyczy-tusk,wiadomosc.html odpowiedzmy mu na jego zaczepki
|
|
moja poczta szejk0707@wp.pl zapraszam
|
|
marudo!a ja mysle ze figa faktyczynie unosi sie nie potrzebnie,bo chciala rad a gdy ktos udziela ich to wyjezdza z krowami czy z kolnem.Takze najwyrazniej trzeba unikac niektorych pytan i osob. Pozdrawiam wszystkich mi lubianych:)
|
|
Garaż już sprzedany z grubym zyskiem , to się nazywa inwestycja , kupiłem miesiąc temu za 40 000 , teraz sprzedałem za 80 000 zł , a ty zazdrościsz ? No wiem , że na te 40 000 zł , to jakbyś sprzedał cały swój " majątek " z ojcowizną włącznie , to by nie wydało . Weż może sprzedaj gdzieś nerkę za 30 000 zł , bo bez zdolności kredytowej to nigdzie pożyczki nie dostaniesz , dołożysz oszczędności całego życia , te 10 000 zł i już możesz inwestować w garaże , życzę powodzenia w interesach ,
|
|
|
Figa zrób tak. Pożycz od swej koleżanki jednorazowo 200 zł. A gdy zwróci się do Ciebie o pożyczkę to jej pożyczaj z tych pożyczonych od niej. W ten sposób niech odbierze swój dług od Ciebie. Może w ten sposób dasz jej do zrozumienia że męczy Cię ta sytuacja..... WESOŁYCH ŚWIĄT
|
|
Biskupi Rzymskokatoliccy których Łomża doświadczyła a raczej ci którzy mieli istotny wpływ na jej rozkwit społeczno ekonomiczny zmaterializowany na rozkwicie duchowym jako owoc pracy duchowej - duszpasterskiej lokalnego kleru. Pierwszy post komunistyczny Biskup ordynariusz- kontrowersyjny megaloman materialista - zboczeniec Drugi post komunistyczny Biskup ordynariusz - kontrowersyjny TW i gołosłowny orędownik rodzin. Trzeci post komunistyczny Biskup ordynariusz - poznamy Go nie po tym jak zaczyna ale po tym jak skończy - jakie będą owoce jego pasterskiej posługi - pracy Jeden Biskup pomocniczy - pasywny i niepełnosprawny "wielki nieobecny" zanurzony w książkach do historii Drugi Biskup pomocniczy - pozorant i przydupinik, nietrzeźwo myślący - duchowo nastawiony na realizację swoich społecznie ograniczonych doraźnych materialnych celów. Do tego diecezjalnego "Sanhedrynu" na religijnej suwerennie katolickiej Ziemi Łomżyńskiej można doliczyć jeszcze kilkaset kilo Infułatów mających dostojne prawo do noszenia Mitry tak jak Biskup - szkoda słów na ich arogancje i ignorancje na sposób Ludzki i Boski dającą owoc sprzeniewierzenia Bogu i Prawdzie Bożej oraz boskiej nauce Jezusa na deprawacji której robią własne interesy. Papierz Benedykt XVI w tegoroczny Wieli Czwartek przypomniał wymóg stawiany wszystkim kapłanom: "Nie głosimy prywatnych teorii i opinii, ale wiarę Kościoła, którego jesteśmy sługami". Papież apelował do księży, bo pamiętali o głodujących, chorych, bezdomnych. - Ale troszczymy się nie tylko o ciało, ale też ... ... o potrzeby ludzkiej duszy: o osoby cierpiące z powodu pogwałcenia prawa lub z powodu zniszczonej miłości; o ludzi znajdujących się w ciemności odnośnie do prawdy; którzy cierpią z powodu braku prawdy i miłości. Życzę wszystkim współwyznawcom - judaszom z Łomży i okolic którzy służą tym religijnie zakłamanym Arcy Kapłanom na Ziemi Łomżyńskiej aby zmartwychwstały Jezus pomógł im spojrzeć sobie w oczy zgodnie z Prawdą którą Jezus uświęcił swoim życiem i męczeństwem. Oni (kapłani) dla własnych korzyści w dobrej wierze manipulując ludźmi niebezinteresownie zaszczuli prawdę razem z człowiekiem który ją reprezentował. Życzę wszystkim parafianom na religijnej Ziemi Łomżyńskiej aby się nie zachowywali jak ociemniali albo widząc co się dzieje nie byli wspólnikami tej religijnej obłudy i razem z Jezusem zmartwychwstali w prawdzie z tej religijnej hipokryzji. Tym chrześcijanom którzy za życia budują sobie wypasione groby "na koszt swoich bliskich" przypominam wasz grób tak naprawdę ani Wam ani Bogu ani tym bardziej Jego Ludowi Bożemu nie jest do niczego potrzebny. O czym to świadczy ...
|
|
Z okazji "Świąt" a raczej corocznego wspomnienia Świadectwa Prady Bożej Danej przez Jezusa uznanego za Boga na początku Nowej Ery - Naszej Ery Życzę wszystkim ludziom dobrej woli którzy żyją wśród katolików aby nie doświadczali od tej parafialnej religijnej zgrai prowadzonej na zatracenie przez katolickich kapłanów cierpienia jakie okazała taka sama religijna arcy kapłańska zgraja bogu ducha winnemu Jezusowi. Życzę ludziom żyjącym wśród zakłamanych zaślepionych sprzeniewierzoną wiarą katolików aby nie doświadczyli tradycyjnych owoców religijnej tradycji - obłudy. O czym to świadczy ... rudy błazen z druhem
|
|
I niech nikt nie robi z siebie bufona:):)
|
|
tak pisałam z Olsztyna bo tam studiuję ale kociaka chcę trzymać w rodzinnym domku! ;) spokojnie nigdzie nie będę go wywozić :)
|
|
zezowate szczęscie produkuj się biznesmenie z Konarzyc:)))
|
|
Fajnie tylko żeby jeszcze w tym kinie nie było tak zimno!!!!!! Kasia..
|
|
andzia C , ty masz jakąś obsesję ... Wesołych Świąt dla ciebie i całej twojej rodzinnej podkolneńskiej wsi CXRSa1 , ***** ***
|
|
|
|
Hahahhahahaha ... zezowaty może wkleisz moje zdjęcie czy linka z moim profilem wreszcie:))))tylko znów się nie pomyl i cudzego zdjęcia nie wklejaj:)))))))))) Hakerze:))))))))))))))))))))))))
|
|
Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego, A przy tym wszystkim stołu bogatego, Mokrego dyngusa, smacznego jajka I niech te święta będą jak bajka
|
|
do marudy: niczym nie szpanuje i sie nie chwale. kolezanka o cos mnie zapytala wiec jej odpowiedzialem. a co do innych tematow to prosze zwroc uwage na konspekt wczesniejszych wypowiedzi innych forumowiczow. pozdrawiam i zycze Wesolych Swiat :)
|
|
a co Ci sie nie podoba we wloskich kawalkach? :)
|
|
Już nieaktualne.
|
|
Witam, Wesołych Świąt :-)
|
|
: tenpubpl , no to innym razem :0 wesołych
|
|
To i ja się dołożę :)
|
|
bo najlepiej miec telefona na karte - doładowujesz tyle ile potrzeba i masz w dupie ich abonamenty i jakieś wiazania się z nimi. Kasia..
|
|
No szkoda, mi się kiedyś trafił hełm niemiecki z dziurą po kuli , ale to było gdzieś w okolicach Gubina. @Indar, monetkowce to w większości dynamiki, a na militarkę najlepszy jest statyk, którym można zbadać od razu wielkość przedmiotu i nie wbijać się szpadlem w środek granatu, albo dynamik z pinpointem.
|
|
Na mnie też już nie zarobią. Po nstu latach jeszcze za idei mam od pol roku inną sieć. I nie narzekam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |