Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O Jedwabnem i nie tylko |
jasiu walisz takie suchary ze po nich wysychaja kolejne rzeki w etiopii
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: O Jedwabnem i nie tylko |
oczywiście zawsze oddaje, jeśli się nazbiera większa kwota, gdy dostanie wypłatę, a że wypłata jej nie wystarcza, to w każdym miesiącu właściwie żyje za moje pieniądze. Jakieś propozycje załatwienia sytuacji bezkonfliktowo?
|
|
@beauty lashes, dlaczego nieodpowiedni na monetki ? to monetkowiec jest nieodpowiedni na militarkę, ale nie odwrotnie. A z jakim chodzisz ? Na militarkę : zaraz za rzeką wioski Od Drozdowa w górę rzeki do Bronowa ( w Krzewie jest tego dużo) Wizna - masa, zaraz obok Grądy Woniecko. mapy eskploracja pl - poszukaj sobie odpowiednich na Twoje potrzeby i szukaj. Militarka jest nudna :D Kasia..
|
|
W tym miesiącu miałam poważne wydatki, (coś wymienić) nie mam :)
|
|
Wie, że mam, bo pożycza drobne kwoty, a jak mogę nie mieć skoro żyję i na swoje wydatki mam? A co nie mam w ciągu dnia 10,15 czy 20 zł?
|
|
To może lepsze pytanie, jak koleżankę odzwyczaić od pożyczania pieniędzy?
|
|
golcem nie jestem. jednorazowo pomoglbym kazdemu mi bliskiemu
|
|
Ja nie jestem z Kolna i nie mam 5 krów w oborze i pola co urodzi coś na wiosnę:)
|
|
Figa to widac, ze nie jestes z Kolna :) zapewniam Cie nie mam krow. ale faktycznie mam troche nieruchomoscii tu na miejscu i w lomzy rowniez :)
|
|
Where's My Money http://www.youtube.com/watch?v=QjakSHuMyvU
|
|
Dziekuje Kama30 za zrozumienie.Dokladnie czlowiek cale zycie sie uczy...
|
|
Mam do odstąpienia normalny bilet z Łomży do Warszawy na poniedziałek, 16:45. Ewentualnie mam pytanie: do kiedy można zwrócić bilet w kasie na dworcu? Przepisy zamieszczone na stronie PKS mówią " Uzyskać zwrot należności za niewykorzystany bilet zgodnie z ustalonymi w tym zakresie przepisami.", ale tych przepisów nie zamieszczono. Kasia..
|
|
.
|
|
Autor: cichociemny (---.kolno.vectranet.pl) Data: 07-04-12 01:08 Figa za dobre slowo kasasz jadem. Ale, ze jestem dobrze wychowany zignoruje to i zostawie Cie z twoim bolem glowy, ktorego ja czuc nie bede :) ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// cichociemny :) Nie masz o co sie unosic bo Figa ma racje . W każdym temacie prezentujesz nam swój status majatkowy który zupełnie nas nie interesuje:):) Ty masz nieruchomości a my mamy przyjemności :):), taka jest róznica pomiędzy być a miec :):) rudy błazen z druhem
|
|
BRAK NICKA , a ja ci życzę Wesołych Świąt i żebyś kupił sobie w końcu tą upragnioną kawalerkę po 1000zł za m2 , PS; dobrze by było z jakąś piwnicą , abyś miał gdzie rower trzymać , bo garaż ci niepotrzebny Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |