Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
leją PiSlamistów |
http://youtu.be/SUMcA--ejOc to kiedyś sobie nuciłem :) omannioooooo no coś ty , nie wypada .. :-) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: leją PiSlamistów |
Cichociemny,dziekuje:)Ale jeszcze nie rozgryzlam kompa:(I nie moge wstawiac.
|
|
ja też płace 200 zł za koloryzację w łomży i nie beczę!!!takie są niestety ceny na łomży!ale widze że paniusia by chciała za darmo ,to radzę kupić joannę w rosmanie i będziesz miala kurczaczka wielkanocnego na głowie!a za profesjonalizm się płaci !
|
|
|
|
|
|
|
|
Lubie wykonanie coverow w ich wydaniu. Montreal super! :) cd :) http://www.youtube.com/watch?v=SR7v5HDFz9w
|
|
na razie poćwicz przy radyjku
|
|
ale ja Zenit właśnie się boję, że kogoś skrzywdzę, a już próbowałam, że nie mam pieniędzy, bo nie byłam w bankomacie, to mnie wyciągnęła do sklepu, żebym zapłaciła kartą:) Sama siebie nie poznaję:)
|
|
jeśli ktoś ma to niech wrzuci link z pracami tego salonu
|
|
pierwsze 2 tygodnie to będzie masakra wszędzie a najbardziej w soboty dlatego sam lubie potańczyć i szukam lokalu gdzie jest trochę więcej parkietu niż w amnezji gdzie ostatnio w piątki im się zjebało bo reklamują dancing a jest jakaś żeźnia lubię potańczyć przy każdej muzyce a najbardziej przy przebojach z lat 80-90 no nasdzej polskiej a od 20 kwietnia słyszałem że urozmaicona muza ma być tam na legionów u tego milesia facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |