Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rydzyk oskarża Episkopat |
Dobry pomysł ale z tego co wiem on jeszcze nie skończył samochodu który sam sobie robi a huśtawka rzecz pilna bo dzieci nie chcą czekać. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rydzyk oskarża Episkopat |
ale tam chodza osoby niepelnoletnie przeciez, wiec o czym tumowa?
|
|
A Ty czemu nie ??Szybko do sprzątania,trzepania dywanów!!!
|
|
Człowiek człowiekowi zgotował ten los. Straszne. Do tej pory nie możemy się z tego wyleczyć. Wstyd!
|
|
W Rosji na dzień dzisiejszy paliwo : PB 98 +/- 3,34 zł/litr Diesiel +/- 3,16 zł/litr GAZ +/- 1,71zł/litr. Nic tylko kupic ciagnik siodłowy, na oparach wjezdzać do Rosji do okręgu Kaliningradzkiego, lać do pełna + kanister oraz kilka wagonów papierosów... Znając zaradność Polaków to pewnie bardzo duzo ludzi tak robi, a ruscy zacierają ręce.
|
|
|
BRAK NICKA tankuj po 6 złotych i dalej opluwaj tych co próbują coś zrobić.... Albo rusz swe 4 litery i może sam coś pokombinuj..... kiedyś Ci wspominałem że jeżeli coś sensownego wymyślisz to ja pierwszy się pod tym podpiszę..... Wesołych Świąt....
|
|
ocho, widzem ze przed pszyjazdem do lomzy musze zatankowac bo u mnie to po 5.80 jest tera ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |