Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niedługo kolejni będą walczyć o prawa, tolerancję, i z \"mową nienawiści\". |
hej, chętnie kupię tę monetę:> Podaj nr tel lub adres e-mail to się dogadamy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niedługo kolejni będą walczyć o prawa, tolerancję, i z \\\"mową nienawiści\\\". |
Treść jest ukryta
|
|
Re: Niedługo kolejni będą walczyć o prawa, tolerancję, i z \\\"mową nienawiści\\\". |
Treść jest ukryta
|
|
Akurat tu preferencje nic nie dadzą. Liczą się znajomości.
|
|
Witam. Orientuje się ktoś może jaki koszt jest za kg zamawianego tortu w cukierni u Cendrowskich i ile dni trzeba wcześniej Go zamawiać?
|
|
Węgielsztyn (niedaleko Węgorzewa). Byłam ze znajomymi w majówkę parę lat temu, dogadaliśmy się z właścicielem i zapłaciliśmy po 25 zł za osobę w domkach z oddzielnymi łazienkami i 35 za domki z własnymi łazienkami. Przyjemnie, ładnie i dobre warunki. :) ***** ***
|
|
tak, zamierzam się przejść.. a nie wiesz może czy mają możliwość wydrukowania zdjęcia na papierze jadalnym i ułożenia Go na torcie? ;) rudy błazen z druhem
|
|
......a i tak nie zarobisz na życie tylko na waciki! www.abantonino.blog.onet.pl szukasz pracy zobacz http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 -surfuj i łap kasę
|
|
raqlan...nie życzę sobie wypowiedzi na mój temat...nikomu nie dowalam złośliwych komentarzy i w żadnym klanie nie jestem...rzadko nawet się tu udzielam,więc chyba coś się Tobie pomyliło...
|
|
raqlan krowi ogonie:):) Ja sam swoje cv niosę w przeciwieństwie do ciebie :):) Ale nie dziwne, skoro nawet twoi rodzice do chrztu podawali cie na widłach bo brzydzili sie takie coś wziąć na ręce :):):):):):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |