Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O Prawdę prośba ! |
Napisałam do Ciebie. Sprawdź pocztę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: O Prawdę prośba ! |
Jak masz pit za ubiegły rok, to w niektórych dostaniesz, np. w gettin (nie znam warunków, ani szczegółów, widziałem w reklamie) ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nie do konca masz rację. Miejsc pracy bedzie wiecej i to jest +, podatek od nieruchomosci do miasta to też plus +, no i jakas nowa zabudowa miasta też plus + Po stronie minusów: upadnie czesc sklepów ( np. wszystkie PSS z zarzadem, sklepy z ubraniami etc) Ci co sie przeniosą do galerii bedą placić wiekszy czynsz i to juz nie osobie z łomży ale osobie z zewnątrz( ten wczesniej wynajmujący straci dochód) Łomża słynie z handlu mniej towaru spozywczego sprzedawanego w mniejszych sklepach, mniejszy dochód hurtowni na rynku lomzynskim (OMEGA, TRADIS, EUROCASH, MTC, Wałkuska, warzywno-owocowe etc) Pozatym nie wiem skad wziąłeś marże 400%? Powiem Ci że nie ma takiej marży, zapewne Co chodziło i narzut i tu też sie mylisz, poprostu sklepy male osiedlowe czesto kupują towar drozej w hurcie niż Sieciówki mają w detalu. A Ci co jezdzili na zakupy do Bialego czy Warszawy też beda dalej to robić by kupić porzadny ciuch, ktorego tu nie bedzie. C&A chyba za takie nie uważasz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |