Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
będziemy słuchać \"Wolnej Europy\" |
wiesz... to zależy od dziewczyny, jedna lubi chłopaka w rurkach, a druga w dresach. Ubieraj się tak abyś czuł się dobrze. A ile ty masz w ogóle lat?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: będziemy słuchać \\\"Wolnej Europy\\\" |
Od dziewczyny zależy jak ubiera się facet? Hahaha! Jak pisałem wyżej, ubieram się w swoim stylu i w życiu nie pozwolę, żeby dziewczyna próbowała mnie zmieniać.
|
|
wlasnie maruda .!! ona KLIJENTÓW miala. rozumiesz to ?!?!?! ;DD
|
|
chcesz zalozyc sklep he he .mow tak od razu
|
|
hej wie ktoś może gdzie można znaleść w ŁOMŻY JAKĄŚ DOBRA PRACE?? PILNIE POTRZEBUJE
|
|
Zgadza się, ale myślę że z biegiem czasu ludzie w końcu się do tego przyzwyczają. Swoją drogą do ubiegłego roku w naszym mieście było jedynie 4km "ścieżek", więc przeciętny Łomżyniak nie wiedział nawet co to jest. Od ubiegłego roku praktycznie mamy 12km ścieżek, a w tym roku przybędzie jeszcze ze 2-3km. Żeby utrzymać przez 3-4 lata tą tendencję budowania ścieżek rowerowych to byśmy za kilka lat mieli już przyzwoitą sieć.
|
|
grubaryba napisał:"wszyscy jesteście wykorzystywani nawet jeśli nie czujecie się wykorzystywani bo kapitalizm to taki ustrój!" pisz głupku za siebie, a jak kapitalizm się nie podoba to wyemigruj na Kubę.
|
|
jest w Piątnicy na ulicy Czarnockiej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |