Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co Tusk z kolesiami robili z kasą i gdzie wówczas mieli chore dzieci i chorych na raka. |
Witam.Jeżeli chodzi o testy multiselect,to na prawdę warto skorzystac z pomocy która oferuje WAC,sama korzystałam wiec wiem że warto.Swoje ogłoszenia zamieszcza powyżej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co Tusk z kolesiami robili z kasą i gdzie wówczas mieli chore dzieci i chorych na raka. |
e tam meg.. nie sądzę , zdaje ci się :) facmen
|
|
Re: Co Tusk z kolesiami robili z kasą i gdzie wówczas mieli chore dzieci i chorych na raka. |
Gume palta najlepiej.......
|
|
ja w ubiegłym roku byłem tu http://www.camping-kwik.pl/?id=2 jestem b. zadowolony i polecam
|
|
Chętnie przygarnę małego kotka, może ktoś ma do oddania?
|
|
Nigdy nie płakałem po papieżu, a nawet triumfalnie, jako ateista, obserwowałem jak bezskutecznie przeciwstawiał się "woli bożej", czyli chorobie np. nie mogąc wydobyć głosu w Watykańskim oknie.... Wówczas doskonale obnażona była naiwność wiary, czyli triumf materii nad drastycznym i bezwzględnym brakiem boga.... Tak jak "namiestnik Chrystusowy" był bezsilny, choć walczył długo z "wolą bożą", tak daremne były wysiłki chyba milionów ludzi, którzy w ostatnich godzinach przed śmiercią "Ojca Świętego" gorąco modliły się za jego zdrowie. Okazało się, że modlitwy jednak mogą zaszkodzić..
|
|
|
Co?Proboszcz ma dom w Starej Łomży???
|
|
Brzeczyszczykiewicz Czysto schludnie świetni właściciele, do dyspozycji dwa grille jeden zwykły drugi elektryczny, jeśli weźmiesz pokój na górze masz świetny taras ze wspaniałym widokiem, w pokoju za 40zł tv, łazienka, ogólnie serdecznie polecam. No i jest bardziej spokojnie niż w centrum Zakopanego, sklep po przeciwnej stronie ulicy. No i do szlaku na Giewont można dojść w 30 minut. Miłego wypoczynku.
|
|
I co robimy coś czy nieaktualne??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |