Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rzecznik ciemnogrodu |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rzecznik ciemnogrodu |
|
|
znalazl sasiad,dokumenty wrocily do wlasciciela, sa jeszcze na tym swiecie uczciwi ludzie-szacunek!!!
|
|
ja pale od miesica ego-c 160zl i jest ok
|
|
Ale żeś przywalił tą butelką, ma chyba z 5 litrów ... A swoją drogą, ciekawe co to będzie za ściek te niby "niefiltrowane" a w rzeczywistości chemicznie zmętniane. rudy błazen z druhem
|
|
Już mamy wiosnę, czy ludzie są bardziej radośni i czy zaczęli się uśmiechać do siebie, tak jak ja do was :-)) hi hi z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
gdzie mozna dac do posrzatania samochod za rozsadna cene ??
|
|
Wiecie co najlepiej się przejedzcie do ludzi i porozmawiajcie to wam powiedzą co o tym myślą .Ja byłem u znajomych co mieszkają nie daleko tego gówna wyje że hej ,jestem skłonny uwierzyc w tą szkodliwośc na system nerwowy.Powiem tak powinno się budowac wiatraki ale co najmniej min. 1km od najbliższych budynków najlepiej na polach poza miastami itd.
|
|
napewno bedzie dobre :-)
|
|
Ja z wydawaniem osądu tak czy inaczej się wstrzymam, nie znam sytuacji łomżyńskich uczelni aż tak dobrze, żeby je chwalić albo ganić, poczekam na efekty. Za 2 lata pojawią się pierwsi absolwenci filologii (moja specjalność) i wtedy będzie można coś powiedzieć; jak wypadają na tle innych szkól i jak sobie radzą na rynku pracy. Do tego czasu mam trochę za mało danych, żeby bawić się w wyrocznię.
|
|
Bardzo się cieszę;) pozdrawiam!
|
|
www.MOTOLOMZA.pl
|
|
Witam. Był ktos na spotkaniu w 4 pory roku o 10?
|
|
powinno się zlikwidować zus i każdy kto pracuje indywidualnie założył by sobie konto i co miesiąc wpłacał ustaloną przez siebie kwotę a termin pójścia na emeryturę był by dowolny Tak wy @#$% z sejmu uczcie się od samego wodza czyli mła :-) A z sukienkowych powinno się zrobić niewolników dzięki temu my mielibyśmy darmową siłę roboczą a czarni sukienkowi mogli by być męczennikami
|
|
Dzisiaj z mojej strony +30 głosów :) wystarczy chciec jak ma sie porejestrowane konta to wychodzi dosłownie 3-4 minuty glosowanie Kasia..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
bez różnicy, aby tylko maturę zdać
|
|
Madlena, miłość to jedno a zazdrość to co innego. Jeśli już teraz człowiek daje Ci sygnały, że jeśli będziesz mu w 100% posłuszna, to będzie wszystko ok to wyobraź sobie że po ślubie będzie tego od Ciebie wymagał. Trudno jest zakończyć związek z dnia na dzień, a jeszcze trudniej przestać kochać, ale skoro wspominasz że on Cię krzywdzi (nie tylko słowem...) to nie ma się nad czym zastanawiać. Pocierpisz i przejdzie. Pozdrawiam!
|
|
Bardzo pilnie poszukuje kontaktu do w/w osoby. Proszę o kontakt na adres hemila@poczta.fm rudy błazen z druhem
|
|
dr Olszewska na Senatorskiej
|
|
Witam, czy ktoś mógłby udzielić mi informacji czy dr Pierczyński i dr Kalinowski przyjmują prywatnie? jeśli tak to gdzie i czy ktoś ma aktualny numer telefonu i adres gabinetu do któregoś z tych panów? dziękuje i pozdrawiam
|
|
Wstydzisz się podjeść i powiedzieć jej w prost że Ci się podoba lub coś ?
|
|
Patrzyłaś w Epoce? W części dla plastyków, nie papierniczej. Kasia..
|
|
psycho-jude Dziękuje :)
|
|
Dzięki Przemek123 Czekam na dalsze propozycje .
|
|
to nie przedszkole jest zle tylko opiekunki moje dziecko tez chodzilo do 10 zero podejscia do dzieci nauczycielki malo sie ruznia od gestapo Kasia..
|
|
Nie ze mną te numery Hans! www.abantonino.blog.onet.pl szukasz pracy zobacz http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 -surfuj i łap kasę
|
|
Wersja droższa - Hotel Skalny, moja ocena 4/5 cena do jakości Wersja tańsza - Pensjonat Stanisława w Białym Dunajcu ( kilka km przez Zakopanem), moja ocena 3,5/5 cena do jakości. W tym roku wybieram się do Hotel Bukowina.
|
|
P@tryk z miejsca, które Ci polecam chodziłem spacerkiem na Krupówki, ścieżką, z której jest piekny widok na skocznie narciarskie i na Tatry, dodam, że ścieżką nie spaceruje zbyt wielu turystów więc jest dość spokojnie. Mieszkałem w domku z linku poniżej, serdecznie polecam: http://www.zakopane.home.pl/noclegi/?action=obiekt&miejsc=2&id=1090
|
|
Ma może ktoś temat Obraz Rosji w literaturze romantyzmu i pozytywizmu?
|
|
Troszkę drogo jak na taką odległość od Krupówek. Ale faktycznie miły obiekt. Czekam na dalsze propozycje Kasia..
|
|
tez znam kosmetyczki, które kupują bielendę :)
|
|
Nie musisz wynajmować całego domku można wynająć pokój za około 40zł, spacerkiem chodziłem nawet na skocznię, to nie jest daleko no ale możesz znaleźć też bliżej co komu odpowiada ;) Pozdro.
|
|
PRAWDZIWY POLAK PATRIOTA NIE POWINIEN KŁOPOTAĆ SIE O EMERYTURĘ . PRAWDZIWY POLAK PATRIOTA WINIEN BYĆ ZOBOWIĄZANY DO ZEJSCIA PRZED OSIĄGNIĘCIEM WIEKU EMERYTALNEGO Ja nie jestem patriotą więc mnie to nie dotyczy :):):):) Kasia..
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |