Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To jest dykataura a Polacy się na to godzą i głosują na Dudę. |
zalozyc mozna kilka kont na rozne konta email i glosowac kilkoma codziennie !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To jest dykataura a Polacy się na to godzą i głosują na Dudę. |
Ja nigdzie nie napisałem, że nie ma różnicy, a tylko, żeby pozwolić się im rozwijać i zobaczyć, co się będzie działo. Mam doświadczenia z uczelniami łomżyńskimi i z UW, więc wiem, co piszę. To prawda, nie można porównać np PWSIiP do takiego UW czy innego wielkiego uniwersytetu, bo to zupełnie inna liga, ale można mieć nadzieję i nie skreślać na starcie. Zawsze będę popierał ludzi, którzy chcą się uczyć, czy to z największych uniwerków, czy z najmniejszych szkółek, o ile ich wiedza i umiejętności są faktyczne.
|
|
klepackiego nie polecam ! urbi et orbi !
|
|
|
|
Chce chłop mieć coś nietypowego a wy jak prostaki. Elewację dobiera się nie tylko kolorem, zacięcia, bonie, jakieś dodatki i wzór. Dom najpierw widać z zewnątrz, i tu można oddać charakter budowli. Chętnie bym ci pomógł , ale proponuję zgłoś się do R. Tyszko może ma jakieś zdjęcia, albo ci pomoże, Robił u mojego kumpla w Małym Płocku i powiem ci zajefajnie chata wygląda. Ma swój sklep i punkt za blaszakiem(farmer) w domkach. Firma Alf.Niestety nie dysponuję nr tel.
|
|
|
|
1.8 16V
|
|
Witam! Czy ktoś śledzi sprawę budowania wiatraków na ziemi Łomżyńskiej? Bardzo mnie ta sprawa poruszyła. nie wiem, czy mieszkańcy będący mieszkać w sąsiedztwie tych wiatraków, znają zagrożenia płynące z tego sąsiedztwa? Zapraszam na podaną stronę, tam znajdziecie dużo ciekawych informacji na ten temat. zainteresowane osoby proszę o kontakt mailowy: malwa3355@wp.pl
|
|
ten kto był na gali ten wie o co chodzi bo na pewno brał udział w tej loterii ktoś wygrał rabat 1000zl na ten zespół więc, jeszcze jak dorzuca moj rabat i maja wesele zespół za darmo albo inna imprezę facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |