Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie się podziały 3 bańki z PCK? Może ktoś z pisuaru wie? |
Za siedzenie i pierdzenie niepowinno sie nawet zaplacic 1zl na godzine siedzenia z dzieckiem,w miesacu 300 godzin i max 300 zl to i tak duzo jak za siedzenie z dzieckiem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie się podziały 3 bańki z PCK? Może ktoś z pisuaru wie? |
uciekaj od niego Dziewczyno gdzie pieprz rośnie..! Po ślubie raczej nic się nie zmieni, a jak pojawią się dzieci i będziesz od niego uzależniona finansowo (niestety często jak jest) to będzie Cię traktować jak swoją własność. I wtedy może być jeszcze gorzej. I wtedy będzie bardzo ciężko się z tej chorej sytuacji wyplątać. Życzę powodzenia!!
|
|
elewacja to nie tylko kolor...
|
|
Nie jestem budowlańcem a na budowie raczej tyle nie płacą! Za duże bezrobocie! www.abantonino.blog.onet.pl szukasz pracy zobacz http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 -surfuj i łap kasę
|
|
Piszesz oboje się kochamy... ja tu bym się nie zgodził... i reszta pewnie też. Najwyraźniej Twój wybranek żyje jakąś inną miłością albo ma o niej inne pojęcie. Im szybciej to zakończysz tym szybciej to przecierpisz. Nie ma sensu w to brnąc. Pamiętaj że i Ty także masz dużo do powiedzenia a przede wszystkim prawo do prywatności! Życzę powodzenia!
|
|
Bo on twierdzi że ja go nie slucham...a jak mu przypomne coś co mówil za jakiś czas to mówi że on tak nie mówił....już co raz mniej wierzę w jaką kolwiek poprawe że może być cokolwiek dobrze :-( czsami mam wrażenie że zachowuje się jak ostatni palant i egoista. Jeszcze troche a zamiast go kochać to znienawidzę za to wszystko bo ja już nie wytrzymam tego dłużej. Tym bardziej że raz było tak że nie tylko slowem mnie skrzywdził...
|
|
Dla pewności Ze to Ty to powiedz gdzie? to będe pewna że to Ty :) rudy błazen z druhem
|
|
Jesteś w takiej sytuacji, że potrzebujesz wsparcia od najbliższej osoby a on zamiast Cię wspierać przysparza Ci najwięcej problemów, brak szacunku brak zaufania, lepiej to zakończ.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |