Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamska, szkaradna kasta kolesi |
Jak dla mnie faceci są egoistami winą obarczają kobiety bo tak im wygodniej a ta zazdrość to jakas paranoja brak zaufania ze strony panów .czasami to prowadzi do nieszczęścia a najczęściej pokrzywdzoną osobą jest kobieta taka zazdrość potrafi doprowadzić do nadużycia przemocy czasem kończy się śmiercią więc madlena póki możesz to zostaw go bo po ślubie na pewno nie będzie lepiej a gorzej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamska, szkaradna kasta kolesi |
Jest wiele dobrych dziewczyn w tym miescie,dobrych w te ,klocki' ktore SUPER kreca lody.
|
|
Garbaty Anioł wiesz co że mój brat dla mnie nie istnieje z człego rodzeństwa i rodziny została mi mama ale jak mogę ciągle ją zadręczać tym,rodzeństwo po śmierci ojca się od nas odwróciło,mama cierpi po stracie męża i przykrości ze strony dzieci a jak jej doloże i swoje to tragedia,większość naszych kłutni słyszala bo on sam nawet mojej mamie się żali,już mu mowiłam że jak się nie zmieni to ślubu żadnego nie bedzie,MOI DRODZY ja nawet nie mam przyjaciół przez niego,żeby wiedział że teraz piszę z Wami to by była awantura że już gacha szukam,wykorzystuję każdą chwilę żeby pobyć sama i pomyśleć ale mam tyle problemów że czasem usiąde i płacze bo już nie daję rady...
|
|
OjciecR. fakt tanią kiełbasę to psy jedzą ale temat jest o czym innym - czemu identyczne produkty w różnych sklepach mają tak kolosalną różnicę w cenach. Chociażby na przykładzie głupiej Hoop Coli.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |