Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konstytucja czy prawo unijne? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konstytucja czy prawo unijne? |
Dodałem dwie kolejne zaproponowane trasy. W sumie pogoda w ten weekend nie sprzyja wycieczkom rowerowym, ale czekam na kolejne propozycje tras :) pzdr
|
|
Poss ty pryszcze lepiej powyciskaj
|
|
Jak by zapodala orginal to byś wolała obgryzać paznokcie niż isc i zabulic hehehehr
|
|
Duże napiwki. Ja pracuje i narzekać nie mogę
|
|
http://www.tvnmeteo.pl/pogoda/polska,1/prognoza/lomza,21336.html No, ja już mam pierwszą przejażdżkę w tym roku zaliczoną, a druga kiedy?
|
|
No ja wczoraj też zaliczyłem :) Łomża , grobla jednaczewska , szablak , nowogród , miastkowo, łomża :)
|
|
(*)_(*) V
|
|
gwiazdka23 podaj maila to się do Ciebie odezwę:) jola, moniczka wysłałam maile też czekam na odzew:)
|
|
Witam,czy może ktoś się zna lub wie czy mogę przerejestrować auto z greckimi blachami na polskie blachy? I czy ten samochód musi być w Polsce,czy wystarczy same blachy wysłać do PL? I jakie papiery są do tego potrzebne? z góry dzieki za pomoc :)
|
|
Nikt mnie nie posądzi o zniesławienie, bo to nie jest zniesławienie. Słyszałam taką opinię, że są uczciwi i dlatego do nich zaprowadziłam auto, ale jesli się nie wie, jak coś naprawić, to się oddaje auto, a nie trzyma 2 miesiące i zwodzi klienta! Przez miesiąc jakoś nie mógł im dojść rozrusznik! Przecież to jawne robienie z ludzi durniów. Samochód miał ostatecznie być gotowy na wtorek, a we wtorek koleś pojechał i w Łomzy kupil ten rozrusznik za 450 zł, nigdzie nie znalazłam tak wysokiej ceny. Jak tylko bede w Lomzy to zajade do nich i na pewno im to powiem prosto w twarz. A na forum pisze o tym, zeby ostrzec ludzi, którzy będą naprawiać swoje auta. Żebym wiedziała, ile nerwów będzie mnie kosztować postawienie auta u nich, to w życiu bym tego nie zrobiła. Bardzo cenię sobie obiektywne opinie i moja do takich nalezy.
|
|
poszukuję projektanta do elewacji budynku mieszkalnego .Jak ktoś zna dobrego proszę o namiary
|
|
Polecam tą trasę :) http://www.youtube.com/watch?v=piE2cE1EaaY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |