poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ale śledzie nas cmykają.

he he, już znalazła nowy domek.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ale śledzie nas cmykają.

Gdzie to jest i skąd je zrobiono?

W/g mnie jest to Szosa Zambrowska, a zdjęcie mogło być zrobione z któregoś z bloków na Rycerskiej lub Kasztelańskiej.

Pozdrwienia.

Malachit, ksiądz w księdze to sprawdza ilość domowników (kto zamieszkuje, pracuje itp). Jak nie wierzysz, to poproś i zobacz co tam jest wpisane. Bądżmy obiektywni. "Każdy ma prawo do własnego życia a więc żyj i pozwól żyć innym......." Wiem że ryskago to ona, zrobiłam błąd (wpisałam pracował, poprostu zjadłam a). Jeżeli kogoś uraziłam przepraszam.

Pomyślcie o pracownikach i ich rodzinach. Znajomy, który pracował w Terrazycie ma na utrzymaniu żonę i trójkę dzieci (czwarte w drodze) a nie dostał jeszcze pensji za wrzesień. Prezesi zrobili wałek, syndyk przyjdzie pozamiatać i będzie po wszystkim.

Malachit! dejże spokój! :|

Barbra,
A jaką informację skąd mam?
Wiem, że są księża naprawdę w porządku i sama znam takich, ale jest też dużo (za dużo) takich, którzy psują dobre imię kościoła i TO mnie (i nie tylko) razi i odstrasza!

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Nie będę się czuła urażona o takie pierdółki..:))

Pozdrowienia

OHMYGOODNESS

w tym oplu policjanci znalezli materialy wybuchowe i bron byl to najprawdopodobniej ormianski gang handlazy bronio a spieszyli sie dlatego bo dostali zamowienie z łomianek na duzo dostawe i jechali z nio wlasnie do warszawy wiec ptysiu ty durniu jak nie znasz ludzi to sie nie wypowiadaj na ich temat bo tylko jeden zginol a reszta zyje i jak se wejdo na to strone i poczytajo co ty tu na nich wypisujesz moze głowa ci spaść na ziemie

z londynu jest dobre:)

Fakt, na Sikorskiego tak siędzieje w wielu miejscach - także przy rynku i przedszkolu. To idiotyzm, dwa pasy ruchu miały ułatwic poruszanie sie po mieście a teraz stwarzają dodatkowe zagrożenie..

Aguśka, ja skończyłem ciut wcześniej i mam podobne zdanie - w czasach mojej młodości jedyna skazą było ILO.
I nie będę rozwijał, każdy kto tam był wie o co chodzi.

no może zajdz do Barburki(chyba wiesz gdzie to jest) tam jest właśnie skład budowlany(taki mi się wydaje) i może sprzedają tamtakie coś(dokładnie niewiem)

a mnie wydaje się, że jest to ulica Nowogrodzka, a zdjecie zrobione gdzieś z "waciarni"

A masz 100 % pewności, że tak było?? Jak nie masz, to nie gadaj!

Temid

Prawdopodobnie dziś o 17:15 mają zostać włączone syreny w całej Polsce. Kaczyński wydał zażądzenie o włączeniu syren czy coś takiego.

pies jak nie ma co robic to liże jaja?????????????

Kary do 10 lat pozbawienia wolności grożą modym ludziom, którzy ostatniej nocy skatowali w Łomży 17-latka.
Policja łomżyńska zatrzymała pięciu z sześciu młodych ludzi, którzy dzisiejszej nocy skatowali w Łomży 17-latka. Do napaści doszło, gdy Karol P. w towarzystwie dwóch koleżanek wracał do domu około północy. W okolicach byłego szpitala przy ul. Skłodowskiej zaczepiła ich kilkuosobowa grupa młodzieńców, którzy najpierw domagali się papierosa, a nastepnie zaczęli wyzywać i ostatecznie rzucili się na towarzyszącego dziewczynom chłopaka. Po przewiezieniu na oddział intensywnej opieki medycznej okazało się, że ma on liczne obrażenia i uszkodzenia wewnętrzne (w tym krwiaka wewnątrzczaszkowego, stłuczenie mózgu i pękniete kości twarzy), jednak jego życiu nie zagraża niebezpieczeństwo.
Młodzież, zwracam się do Was o rozsądek i rozwage nie powinno dochodzić do takich czynów,jeżeli między sobą będziecie się elminować to co będzie dalej,jest tele wypadków i katastrof,że wystarczy tego co przynoszą nam nieszczęscia niespodziewane.

Ptysiu - więc w czym się pomyliłem?

racja te progi są przystosowane do aut z minionej epoki (polonez warszawa itp) a nawet jak ktos sam sobie obniżył auto to tak samo ma na to przegląd (czyli jest dopuszczony do ruchu) i nie powinien mieć problemów z jazdą po ulicach

w Łomży jest kilka małych progów które spełniają swoją rolę i można przez nie normalnie przejechać ale te betonowe kloce to przesada jak by i tak było mało dziur i wystajacych albo zapadniętych studzienek gdzie można sobie auto rozpie*******

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org