Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tego ślepiec nie wyniuchał |
Siedzę na necie bo akurat mam czas dzisiaj na to. Właśnie 2 dni temu kupiłem a dziś zobaczyłem ten sam produkt w cenie o 50% niższej.Te sklepy dzieli ulica,dość szeroka ulica ale przepaść naprawdę ogromna. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tego ślepiec nie wyniuchał |
robciu już patrzam cze cichy
|
|
ja to już bym nie przyszedł do Ciebie na strzyżenie , o nieeee :)
|
|
|
na twoim miejscu zrobilabym to samo zeby nie siedziec w domu ja tez czasami mam dosc ale no niestety mam mala coreczke 1.5roczna sliczna wikusia i jestem bez pracy a wydanie na nianie i praca za 900zl miesiecznie a dla niani 5zl za godzine nie wyrobilabym
|
|
Madlena z tego co piszesz wygląda na to że nie masz innego wyjścia, dziewczyno ratuj się puki czas, Ja nie mogę zrozumieć że ktoś decyduje się na związek z chorym człowiekiem, ( Omanio napisałem człowiekiem bo nie tylko tacy są faceci znam tez kobiety zachowujące się podobnie choć ma to inny wymiar ) mając nadzieje że dzieci albo czas coś zmienią, w/g mnie złudna nadzieja. Zachowania takie raczej nabierają na sile i czasami tragicznie się kończą. Przeanalizuj swój sposób bycia jeśli nie dostrzeżesz nic niepokojącego, zostaje Ci wtedy tylko rozmowa z partnerem, prowadzona w sposób bardzo delikatny w której stanowczo postawić swoje warunki. Żadnych ustępstw , inaczej nie ma to żadnego sensu . Trudna decyzja przed Tobą i bardzo ważna w Twoim życiu.
|
|
robciu kto wie, może spodobało by ci się :-)
|
|
to fajno obelikxsimie :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
a nie lepsze 2,0 ?? Ja mam w swojej atrze (kombi) 2,0 isuzu i kopa ma dobrego, silniczek wymiata, 220 tys. i żadnych awarii silnika. Trochę jedynie bierze olej, ale mieści się w normach.
|
|
Na Sikorskiego komis. Chyba 120 zł za dobę, ale mogę się mylić, lepiej się zapytać.
|
|
wejdz na forum volkswagena passata tam sie dowiesz ***** ***
|
|
zna ktoś może osobę, która nie pracuje w salonie, ale na fryzjerstwie zna się i nie za 150 a taniej rozjaśni włosy? wiecie, sporo jest kobietek, które zajmują się "domowym" fryzjerstwem, a są dobre w tym co robią, sama chodzę do takiej ale nie znajdzie czasu przez najbliższe dwa tygodnie, więc może możecie polecić mi kogoś, kto tego nie zbabra, a jednak dużo nie weźmie? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi - Katarzyna :) ps.zeby nie było że podszywam się pod kogoś- korzystam z męża konta ;)
|
|
Nic nowego nie odkryłaś takie rzeczy są z z nami od początku ludzkości.
|
|
a ja uczyłam sie u Kamińskiego i jestem z nauk bardzo zadowolona.Egzamin zdany pozytywnie.
|
|
Czy ktoś pracował na myjni, jak długo i jak wrażenia.
|
|
Jeśli masz taki problem powinnaś to załatwić z nimi i im powiedzieć że nie jesteś zadowolona z usług. A nie "ostrzegać" na forum. Jednemu mogą nie pasować a drugiemu wręcz przeciwnie. ***** ***
|
|
np. włoskie...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
amoże to samochód taki zlom co się psuje cały czas he
|
|
Hehe wiesz co?! Złego słowa nie moge powiedziec na chłopakow bo sa do bólu uczciwi i nie leca w kulki. Tak,jestem ich znajomym i znam ich nie od dzis.
|
|
A no są :) A najgorsi są ci którzy mówią coś innego a robią coś innego. Tylko że od czasu do czasu to się wydaje. ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |