Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A naiwni niech dalej sądzą że oni sądzą. |
Ooooo.... 3 miesiące? Zostało już mniej, nie dam rady, bo leń ze mnie straszny. Męża za to wyślę. :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A naiwni niech dalej sądzą że oni sądzą. |
Poezja,poezja,poezja.Tak w trzech slowach mozna skwitowac to autko,mowie o Astrze II z tym silnikiem.Malo awaryjne i male spalanko,wrecz symboliczne.
|
|
Oaza powinna przyjąć kota, tylko trzeba się wcześniej umówić na wizytę.
|
|
głupi temat i to bardzo patrz na pojemnosc w stokrotce 3.99 za 2l hoop coli
|
|
Madlena Zastanow sie dobrze czy z takim czlowiekiem chcesz spedzic reszte zycia.
|
|
Małe spalanie to fakt, ale niektóre części są droższe w porównaniu do innych aut z silnikiem diesla
|
|
Własnie obejżałem "ZNIESLAWIENIE, CZYLI PRAWDA O TZW. "ANTYSEMITYZMIE" Yoava Shamira dzieki Szanelka za link Ważne w tym wszystkim jest to aby rozumieć że nie wszyscy Żydzi to Żydzi! "Oto Ja ci daję [ludzi] z synagogi szatana, spośród tych, którzy mówią o sobie, że są Żydami - a nie są nimi, lecz kłamią. " Apokalipsa Św.Jana 3:9
|
|
w okrecie promocyjnym w stolrotce za 49.99 mozna kupic naprawde fajne suszarke. Bez promocji kosztuje ona ok.80 zl i to nie jest taka suszarka jak w kauflandzie po 24,99 w stokrotce tez takie tansze sie czasami zdarzaja i napewno nie sa to takie roznice w cenie jak nie masz rozeznania w towarze to nie pisz.
|
|
he he a ile mi zaoferujesz za tą przysługę???
|
|
siemano :-) rudy błazen z druhem
|
|
ja zrobiłbym tak samo ha ha urbi et orbi !
|
|
no widzisz ty :) he he heheeee nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
keicam jak tak będziesz patrzył na ceny to się przejedziesz! W Stokrotce ceny kiełbas są za 100 gram ! Może i dobry chwyt reklamowy ,kto się dobrze nie rozejrzy to może się naciąć! www.abantonino.blog.onet.pl szukasz pracy zobacz http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 -surfuj i łap kasę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |