Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
emerycie zanim oddasz głos na Dydę to sie zastanów. |
po ostatnich wydarzeniach we Frnacji atmosfera jest na tyle gorąca że odradzam wszelkie proby okazywania jakichkolwiek dowodów sympati bo to może byc żle odebrane. facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: emerycie zanim oddasz głos na Dydę to sie zastanów. |
Może ustalimy miejsce spotkania ? Orientuje się ktoś gdzie będzie wolne boisko np we wtorki i czwartki od 19 do 21 ? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nie jest tak źle, znajomy miał ten zabieg w znieczuleniu miejscowym. Czas trwania to około 40 - 60 min. uzależniony od "jakości materiału" ale to przygotowuje lekarz (na początku łamie chrząstkę, obrabia ją i wkłada ponownie). Znajomy narzekał tylko na rolki bandażu w nosie przez około 14 dni.
|
|
Porozwieszajcie papierowe ogłoszenia ze zdjęciem. I poinformujcie schronisko, bo od straży miejskiej nic się nie dowiecie. Oni są od grzania tyłków w samochodach, a nie pilnowania porządku w mieście.
|
|
Publiczne podżeganie do zamordowania Premiera mojej Ojczyzny to nie są żarty. Mam nadzieję, że „legendarny” już tej nocy nie spędzi we własnym wyrze... Polska w swej historii nigdy nie miała lepszego Rządu, lepszego Premiera i lepszego Prezydenta I jak trzeba będzie to stanę w obronie tego Państwa, tego Rządu nie szczędząc własnej krwi... Życzę tej Władzy 10-ciu kolejnych kadencji. Ku chwale Polski i na pohybel pisss i jego elektoratowi...
|
|
Wiecie co? jak tak się czyta te posty to wygląda na to że wiele kobiet ma z tym problem. Czy faceci naprawdę aż tak nie potrafią sobie poradzić z chorą zazdrością? ;| I czemu kobiety się na to godzą?! ja się pytam... rudy błazen z druhem
|
|
Najwidoczniej faceci to idioci!!!
|
|
Akurat oaza jest najgorszą lecznicą z jaką się spotkałam.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Od takich szantażystów emocjonalnych jest ciężko się uwolnić, doskonale wiedzą gdzie uderzyć znaleźć czuły punkt u tej drugiej osoby. Zerwij z nim wszelkie kontakty bo będzie Cię nękał straszył że bez Ciebie nie może żyć a jak do niego nie wrócisz to sobie coś zrobi...
|
|
brata szukam :) ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |