Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy PZPR-pis wykona wyroki sądowe? |
Jak w temacie... Jeżeli ktoś chce oddać MAŁE koty... Proszę dać znać :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy PZPR-pis wykona wyroki sądowe? |
na ul. Piłsudzkiego firma Pianpol niedaleko gazowni za Domelem.
|
|
W tym mieście żadnej pracy nie ma nie mówiąc już o wymaganiach! Tadam twoim zdaniem tylko pracodawca ma prawo mieć wymagania a pracownik morda w kubeł i tyrać do upadłego ! wpm nie wygłupiaj się ty pracy nie szukasz! www.abantonino.blog.onet.pl szukasz pracy zobacz http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 -surfuj i łap kasę
|
|
wiecie na czym polega większość problemów z firmami kurierskimi - na tym, że tym osobom (klientom) wydaje się że kurier ma do doręczenia TYLKO ich paczkę ... i za nic nie są w stanie pojąć że oprócz jego przesyłki, kurier ma do doręczenia jeszcze dziesiątki innych, gdzie ludzie też czekają ... Natomiast jak się jest miłym dla ludzi i wyrozumiałym to problemy raczej się nie zdarzają. Do mnie przychodzą przesyłki i z GLS, i z 7mki, i z DHL, nawet coś UPS przychodziło i jakoś nigdy nie miałem żadnego problemu z żadną z tych firm.
|
|
Prawdopodobnie za 3-4 tygodnie będę wstanie oddać ci małe kociaki. Zostaw swojego e-maila. Jak coś będę wiedziała wcześniej to dam ci znać. pozdr :) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Co sadzicie o tej cenie? www.abantonino.blog.onet.pl szukasz pracy zobacz http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 -surfuj i łap kasę
|
|
NAJTAŃSZY PIERŚCIONEK Z BRYLANTEM 700ZŁ W WWW.JUBILERPIECIAK.PL
|
|
najszybciej? podaj mi sowj nr podam Ci osrodek mozesz zorbic przez poltorej miesiaca za 950 zl
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Chciałam jeszcze dodać, ze piesek ma niebieską obrożę i zaginął wczoraj popołudniu w okolicy sklepu "Grand Market". Prosimy o jakiekolwiek informacje.
|
|
www.kotkowo.pl TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |