Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Macron przebuduje Europę ramię w ramię z Putinem? |
Lomza jest taka i taka jest praca,badzmy realni jesli ktos w tym miescie dostanie tysiaka na reke to jest szczesliwy,mamy w tym miescie 7000 tys ludzi bez pracy a bedzie wiecej jesli Galerie otworza min o 1000 osob wiecej bez pracy i za 500beda chcieli pracowac tylko pracy niema,i niebedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Macron przebuduje Europę ramię w ramię z Putinem? |
Jak widać kierują młodych do nauki języków przy zmywaku za granicą. A miało być tak dobrze?
|
|
Kurcze Obi :):) Znowu nam gołąbki zniknęły z pola widzenia :( Jak pilnowałeś ??? Mnie nie było do tej pory to twoja wina że nam sie ukryły :):):)
|
|
gruchają sobie nieboraki, a my wapniaki spać rudy błazen z druhem
|
|
na Spartańskiej w IR, czy Lindleya ? Dwa tygodnie to nie jest aż tak długo. Zakładam, że na miejscu będziesz miała rehabilitację, pierwsze doby po zabiegu to oswojenie się i obycie z nowym "stawem", obserwacja i kontrola pacjenta oraz implantu przez personel med.. Rozumiem że uszkodzona została k. ramienna. A łopatka i obojczyk ?
|
|
ja w tamtym roku byłem. weszłem dałem podpis i wyszedlem wiec nie mow ze jakies pieczatki stawia... OKŁAMUJESZ SAM SIEBIE !!!
|
|
na komunii to i dziewiątki wyrwiesz...;)
|
|
Mrożone owoce morza.... Osobiście odradzam
|
|
gnojki nie maja co robic i pisza te swoje madrosci ***** ***
|
|
Duzy wybor jest w na ,wylocie' w Konarzycach po lewej stronie a takze kilometr za Sniadowem tez skrecajac w lewo(duzo wiekszy wybor). A tak na marginesie to zakladajac temat zajrzyj do slownika bo nie sa to juz czasy powojenne by ,walic' TAKIE BYKI.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |