Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska rośnie w siłę!!! |
http://www.youtube.com/watch?v=mUaAjEB3acg
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska rośnie w siłę!!! |
rozkaz! ;)
|
|
I źeby kiełki jadowe ładnie pokazała :):) coby wszyscy wiedzieli że ze żmijka żartów nie ma :):)
|
|
|
etam maruda, spoko, Omania zawsze będzie z nami bez nas nie da rady
|
|
|
A ja tu czegoś nie czaję. Bakałarzewo, Pierdziszewo i takie tam z całym szacunkiem dla nich maja po kilkanaście tysięcy głosów, a tutaj, w 60 tyś mieście jakieś marne 1500? Ludzie! To jest minuta dziennie z zegarkiem w ręku. Jest szansa zrobić coś dla Łomży wspólnie to zróbmy to! Ciężko przekazać info rodzinie, znajomym itd ?! Niech każda osoba którą znasz wie o tym że takie głosowanie istnieje. To ma być na prawdę mobilizacja nawet ludzi którzy z piłką nożną mają tyle wspólnego co ja z baletem mongolskim. Na prawdę do dzieła ludziska! Pokażmy że ŁOMŻA też potrafi się zmobilizować. Ps. Niech każdy przemyśli sam moje słowa. Może ktoś dojdzie do wniosku "racja, przecież mogę zrobić coś dla Łomży bo do tej pory umiałem tylko narzekać na działania polityków"
|
|
SZACUN !!!!!!!!!
|
|
A gdzie w najbliższym czasie rozpoczyna się kurs na prawko?
|
|
Your input has been received with gratitude and high regard. [size=1][color=#ffffff]dreadhead parkour[/color][/size]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |