Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS przeprowadza zamach stanu |
Nie ma za co cichociemny :) Zawsze do usług :):):) Nie zawsze jestem chamem , czasami służe i cennymi radami :):) Omania :):) Miała byś sumienie skrzywdzic takie niewiniątko jak ja ??? :):) facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS przeprowadza zamach stanu |
cichy jeśli to nie tajemnica to gdzie byłes, może stąd te róznice w naszej ocenie
|
|
cichociemny :) Nie wracaj tam , zostań z nami :) Z czasem przyzwyczaisz się do naszych głupich żartów i będzie dobrze :):)
|
|
No jak to przekomarzanie;((Ja myślałam żeś mym ideałem a tu rozczarowanie?buuu. A z drugiej strony przeciągnęłam linę hihihi http://youtu.be/m54WNWCUAE8
|
|
Naturalnie Marudo masz absolutna racje :)
|
|
jaka fajna rozmowa aż miło się czyta :) fajna i z poczuciem humoru...;) Ale tak to czytając chyba przeoczyłam to, gdzie byłeś 11 lat cichociemny...? sorki
|
|
Niech dyskusja trwa,ale i tak mnie nikt do roboty na zachód by nie namówił.
|
|
rozumie, ze jestes panem wlasnego interesu ;)
|
|
nie wiem czy dobrze ;)
|
|
ja jestem z wyglądu nawet nawet ;) , wysoka szatynka, gotuję i piekę podobno wyśmienicie, niezależna finansowo.. na _małego_ poluję od dłuższego czasu ale on nie jest mną zainteresowany...hmm...widocznie nie spełniam jego kryteriów..:D
|
|
Skoro tak twierdzisz to chyba raczej nie poprzestawiało ci sie w głowie :):) No nic na mnie już czas i musze sie pięknie pożegnac :) Dobranoc wszystkim forumowiczom tym piszącym i tym tylko czytającym :):)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A ileż to można kłamać?
|