Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Totalny odlot totalnych przygłupów. |
cichy nie wielkie masz wymagania, długo kawalerem nie bedziesz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Totalny odlot totalnych przygłupów. |
Myśliciel też tak myślę bo może przecież odfrunąć a tyle kosztował.
|
|
maly jestes za maly na takie przypuszczenia :)
|
|
Cieszę się że zrozumiałeś;) Mały,Ty nie pyskaj tylko bierz za książki i odrabiaj lekcje!!jUtro poniedzałek i czeka Cię szkoła!!!
|
|
Może i za mały,ale pamiętam ,że kiedyś ZS pisał ile Andzia C ma lat.
|
|
Się w główce poprzewracało, jakieś ideały ? :)) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
jeszcze powiedzcie ze tusk i jego banda rzadza wspaniale i jest git zielona wyspa to jak jest tak dobrze to czemu jest tak zle jeden polityk zadal te pytanie no ale na miejscu choc tusk tez ma racje bo w rzadzie kasy jest bardzo duzo nawet nikt nie ma pojecia jak duzo ,pomoc dla grekow darmozjadow teraz komor zapowiedzial stypendia dla afganiskich studentow ,a o ilu sprawach sie nie mowi tylko rozdaje sie nasza kase
|
|
megi łączę przyjemne z pożytecznym :)
|
|
i nie pozwalaj sobie na uwagi typu jesteś leń i Ci sie nie chce bo właśnie dlatego że wkładam serce do tego co robie i dlatego że jestem idealistą już tam nie pracuję bo znalazłem pracę w której to doceniają i szanują. nie ściągam mp3 z internetu tylko kupuje płyty a na filmy chodzę do kina albo oglądam w telewizji więc to co napisałeś to też się kwalifikuje do sądu jako pomówienie nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |