Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak kasta niszczy ludzi w imię kasy. |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak kasta niszczy ludzi w imię kasy. |
tak takie co ubierają się jak prostytutki i idą za rękę z dzieckiem
|
|
OJ chłopie na ryby byś może poszedł, makroekonomia to dla ciebie przepaść nie do ogarnięcia. Daj sobie z tym spokój.
|
|
Głosowałem ale widzę że jesteśmy daleko głosujmy więc nadal ! www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz i zarabiaj! http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 -surfuj i łap kasę
|
|
To by była masakra pracodawco DFX! Większość nie miała by z czego żyć a garstka bogaczy by się panoszyła! www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz i zarabiaj! http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 -surfuj i łap kasę
|
|
a jaki masz silnik w tym touranie taki jak moj 110 koni? tez podejrzewam rozrusznik bo sa momenty ze czasami zabiera moc podczas odpalania tak jakby tulejki na rozruszniku przekosu lapaly ***** ***
|
|
witam gdzie robia te czary mary z tymi samochodami gdzie jest te mr motors bo moja skoda musi chodzic
|
|
grubaryba będzie na Parkiecie o finansach nauczał :):):)
|
|
Uważasz że płaca minimalna powinna wynosić 2000zł? To miej odwagę iść do swojego pracodawcy i powiedz jemu że zasługujesz na to żeby zarabiać min 2000zł. :)
|
|
DFX :) O czym ty z nimi rozmawiasz? To są ci któryrzy uważają że im się należy Oni nie wiedza że aby zarobić miesięcznie 2 000 zł to musza sami zarobić min. 5 000zł.:) Im się należy 2 000 i juz :):)
|
|
|
No to niechaj ta minimalna pensja wynosi bilion pięćset sto dziewięćset. Albo i dwa razy tyle. No wtedy to gospodarka ruszy do przodu, jak chce Andre695 (skądinąd Prawdziwy Patriota). Pozdrawiam.
|
|
Nie jest jeszcze podłączony do sieci, więc jest zablokowany.
|
|
Witam! Wiem, ze to nie dział ogłoszeń ale chciałabym kupić suczkę lub psa rasowego. (szczeniaka) Jak najszybciej. Wiecie może coś na ten temat? Możecie mi pomóc? Na 4lomza.pl nie znalazłam żadnych takich ogłoszeń. Z góry dziękuję :)
|
|
To niech zajmie sie tym ktoś inny skoro temat odpowiada.Ja nie mam głowy;( Nawet wstawianie linków ostanio sprawiały mi problemy.Brak pomysłów i w ogóle.A moze cichociemny założy temat?
|
|
dobre
|
|
Ja wiem. Napisz mi na gg . Wbij tu 31.186.84.114:2728
|
|
W schronisku trzeba podpisać umowę adopcyjną i jest niewielka opłata.Rasowych psów,jak ostatnio tam byłam nie widziałam,kilka było przypominających jakąś rasę.Było za to mnóstwo wspaniałych kundelków. Dlaczego chcesz kupić psa jak najszybciej ? To musi być przemyślana decyzja. Mały piesek nie zawsze oznacza,że będzie wymagał mniej uwagi i czasu. Mały również może potrzebować sporo ruchu. Jeśli chcesz kupić psa rasowego zastanów się jakie masz wymagania i jakie warunki możesz mu zapewnić.Każda rasa jest inna,psy mają różny temperament. Przemyśl będziesz,czy będziesz mogła psu poświęcać wystarczającą ilość czasu,czy nie będzie problemem w czasie wyjazdów np.na wakacje.Pies jest obowiązkiem czasami na kilkanaście lat (jeśli adoptuje lub kupi się małego) i zawsze wymaga opieki.
|
|
delomza@gmail.com
|
|
A co Ty tak dopytujesz o opłatę w schronisKu,com?Na pewno są to grosze w porównaniu ile trzeba zapłacić za rasowego pieska.
|
|
jaka hujnia
|
|
1 kwietnia ruszy
|
|
Myślę, że ze 20 tys kary dla wykonawcy to bylo by nie za wiele
|
|
;-)Cichociemny.....
|
|
mały w cale się nie dziwię że masz gdzieś, mamba ostatnio się popsuła ***** ***
|
|
Omanio co insynuujesz? :)
|
|
Dokladnie Omanio :) dziekuje
|
|
Ale tylko dwóch,ja i Obi.
|
|
dziś około 19 musiałem (sytuacja awaryjna) zakupić pewien lek podjechałem pod pierwszą aptekę jaką miałem spojrzałem na wykaz aptek dyżurujących i znalazłem na wykazie że dziś ma dyżur apteka na ulicy Moniuszki 14 - apteka widmo - bo ona z nowym rokiem się zamknęła. i teraz pytanie do przewodniczącego rady miejskiej bo on podpisał się pod lista aptek dyżurnych: ciężko to ruszyć swoje cztery literki na których się siedzi i sprawdzić które apteki zawiesiły działalność a które działają,bp to już jest paranoja brać kasę podpisywać coś w ciemno a potem się tłumaczyć bo nie wiedziałem, a wystarczyło by tylko przejść się do pokoju w którym prowadzona jest ewidencja firm i co miesiąc uaktualniać te dane a nie od początku roku nic pod tym względem nie robić typowe lekceważenie mieszkańców Łomży totalny wstyd
|
|
pewnie dlatego, szukaj wiatraka w polu ;)
|
|
A na stronie www. naszego UM "informator" o dyżuach aptek kończy się 31.12.2011r. Słabo płacą adminowi albo ma nadmiar obowiązków ....
|
|
mały :) Bo to pamiątka po twojej Mariolce :):) Omania :) Nie ma tak dobrze :) Swój ideał sobie powieś nad łózkiem :):):) facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |