Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Budka w Łomży |
Niestety , muszę wszystkich rozczarować , wysłali mnie na Isla de los Alcatraces do Alcatraz , siedzę sobie w wygodnym fotelu razem z naczelnikiem wiezienia i Al Capone , paląc hawajskie cygara , popijając naszą Łomżę podziwiamy piękne widoki zatoki San Francisco . Znudziło mnie odpisywanie na wasze posty . Tak jak ktoś tu wcześniej napisał muszę odpocząć od fan klubu marudy , towarzystwa wzajemnej adoracji . Bawcie się dobrze , myślę , że nikt tu po mnie nie będzie płakał , sami możecie dalej brylować na forum . Czytam , jednakże nie zamierzam prowadzić z wami dalszych dyskusji . Pozdrawiam , zezowate szczęscie .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Budka w Łomży |
Dzięki Emigrant za tę cenną informacje! :-) Bardzo się przyda na przyszłość! :-) O czymś takim niestety nie wiedziałem :-( Szkoda ,że wcześniej o czymś takim nie wiedziałem :-( czyli powiedzmy ta sama zasada panuję w wentylatorze od procesora ,czy też karty graficznej?
|
|
Wymiana kondensatora jest bardzo prosta. Kupujesz nowy o tych samych parametrach czyli pojemność i napięcie. Na spuchniętym o ile nie spalona izolacja jest oznaczona polaryzacja, nawiasem to i na płytce drukowanej jest oznaczona. Bierzesz lutownicę i po krzyku. A Ci co tak doradzają zakup nowego zasilacza, to fachowcy z pod znaku tych co przy drobnych błędach w Windowsie zaraz robią formac c: Zasilacz jest na tyle prosty że nawet laik z kondensatorem sobie poradzi. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A słyszeliście, że w Niemczech ogrzewają domy lodem? Nie wiem na czym to dokładnie polega ale ostatnio było w telewizji w Galileo. W ziemi jest jakiś zbiornik z lodem, w którym następuje schłodzenie wody i uzyskanie z niej ciepła w wymienniku.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |