Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pan A. Grzymała na Przewodniczącego RM Lomza. Bedzie komicznie. |
Temat ciekawy, wydaje mi sie że wszystko co sprzyja rozwojowi wynalazczości i dobrej zabawie powinno być popierane , Ja osobiście ścigać się nie chcę ale chętnie bym popatrzył. Jest was tu nie wielu i w tym problem ale może jednak spróbować załatwić to w jakiś legalny sposób i z rozsądkiem. Jak to mówią kupił nie kupił potargować można, Moim zdaniem to powinniście poprosić o wsparcie magistrat he he i mówię to poważnie chodzi przede wszystkim o bezpieczeństwo wszystkich uczestników aktywnych i biernych . Ale czy są w okolicy takie drogi które zapewniały by bezpieczeństwo, chodzi o jakość nawierzchni i jej szerokość ważne też jest pobocze , czy jest możliwość wyłączenia takiej drogi z ruch np: na godzinę czy dwie na takie szaleństwa. Policja jest od ścigania tych którzy łamią prawo ale jeśli coś jest legalne to na pewno pomogą . Spróbujcie pójść tą drogą zanim coś się stanie. Dobra zabawa to bezpieczna zabawa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |