Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Benia chce być dyrektorem szpitala ... |
siedzi dobrze wiecie gdzie :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Benia chce być dyrektorem szpitala ... |
same patałachy coś się zapytasz to z łaską odpowie albo wysyła do innego pokoju!!ludzie biede klepia a tamci siedza i w stołki pierdzą!! Okropni,gruboskórni i chamowaci żadnej kultury zwłaszcza te stare małpiszony
|
|
Treść jest ukryta
|
|
same patałachy coś się zapytasz to z łaską odpowie albo wysyła do innego pokoju!!ludzie biede klepia a tamci siedza i w stołki pierdzą!! Okropni,gruboskórni i chamowaci żadnej kultury zwłaszcza te stare małpiszony
|
|
chyba masz rację, zawsze to bezpieczniej rudy błazen z druhem
|
|
głosuję na siebie:) hihihi
|
|
Nie wierzę własnym oczom Zobaczcie gdzie w Polsce jest najtańsze paliwo http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Ceny-benzyny-poszybuja-w-gore,wid,14356851,wiadomosc.html?ticaid=1e24f zobaczcie gdzie w Polsce jest najtańsze paliwo facmen
|
|
Jestem w 3 kl gim moja średnia wynosi 3.4 czy mam szansę dostać się na kierunek technik pojazdów samochodowych ?
|
|
ja tam wole zlote
|
|
Kurcze, szkoda że Ty nie masz Tych wolframowych zwojów :)
|
|
Ja posiadam tzw. "Krymkę" czyli łuk wschodni. Nie sportowy tylko tradycyjny - ale oczywiście wykonany z laminatów. Do tego drewniane strzały z kutymi grotami - wszystko produkcji Bisoka. Kiedyś w Łomży było wielu łuczników tradycyjnych, odnosiliśmy nawet sporo sukcesów. Na turnieju łucznictwa tradycyjnego w Słupsku w 2001 zdobyliśmy II i III miejsce, rok później II, w Kętrzynie i Liwie w latach późniejszych też zdobywaliśmy nagrody. Dawno nie strzelałem, ale z chęcią pobawię się znowu.
|
|
A strzela się, strzela. ;) Praktycznie co weekend odbywają się treningi na strzelnicy w Piątnicy. Jałowcowy "natural".... hmmmm piękna sprawa. ;) Sam poczyniłem nie tak dawno takowy i całkiem sympatycznie się spisywał. ;) Co do "krymki" Adama Bisoka. Hmmm.... Bisok to już historia naszego krajowego rzemieślnictwa łuczniczego. Co prawda są na chwilę obecną są już bez problemu osiągalne łuki o zdecydowanie większej dynamice i bardziej agresywne (chociażby Mind 50 Samica lub koreański WINDFIGHTER lub nawet w innym przedziale cenowym łuki Kassai) ale Bisok nadal jest nadal klasykiem polskiego łucznictwa tradycyjnego. Pomimo, że jest to tylko "mebel gięty". ;) :D A co do propozycji... oczywiście nasuwa się tylko jedna. ;) Postrzelajmy razem! Najbliższy "trening" już w tą niedzielę.
|
|
|
Masakra ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |