poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
były archiket miejski Łomży skazany ...

tak Maćku zgadza się , to jest ulica Rządowa z 1913 roku

pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: były archiket miejski Łomży skazany ...

To tylko przeprowadzka od Wicka do Wacka??????

Ryskago: masz rację, ja też uważam, że tylko kundelki są prawdziwymi psami dla przyzwoitych ludzi (bo sa mądre i łagodne) i jeśli przyzwoity człowiek posiada psa - to będzie to zawsze kundelek. Howgh!

Upadła największa firma "Narew". Jeszcze wtedy trudno ludziom było uwierzyć że coś takiego może sie stać. Niestety firmy nie ma, a pracownicy do dnia dzisiejszego nie dostali zaległych wynagrodzeń. Nikogo to już nie obchodzi. Syndyk jest, ale co z tego? Byłym pracownikom nie wypłacił ani 1 zł (nie liczę wypłaty z FŚG). Żle sie stanie jeżeli firma "Terrazyt" nie będzie presperować na naszym rynku. Powiększy sie grono osób borykających się z codziennym życiem, żeby zapewnić byt rodzinie. Miasto też nie otrzyma podatku. Jeszcze jedno pytanie: gdzie kupimy tak dobry produkt, jak okna z TERRAZYTU. Trzeba nadmienic że średnie zarobki były wyższe niż w innych zakładach w Łomży. W każdym zakładzie pracy nie uniknie sie stresu, wiem coś na ten temat. Słyszymy co obecnie dzieje sie na rynku pracy: ile osób pracuje i nie dostaje umowy o pracę (na czarno)? lub całkiem nie otrzymali zapłaty za wykonaną pracę? lub mają płacone z najniższej minimalnej płacy a pracują cały tydzień po 10 godz., jak traktowane są kobiety itp itd. Bądźmy dobrej myśli.......

Od razu widać, że chodzi o zabudowę przedpokoju ... Ludzie dzisiaj piszą szybko, w pośpiechu i bardzo skrótowo, i jak widać można sie domyślić, o co chodzi.

P.S. Ale to ogłoszenie jest bardzoooooo skrótowe :]

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

albo że sprzeda dzwi do przedpokoju :)

Prosze o rozwage??????????

[*]

17:15

[*] .wszytskie portale są w czarno -białym kolorze a w łomzy króluje kolor!brak szacunku dla ofiar!na dodatek jeszcze dowalili kolorowa relacje z koncertu! nic tylko bić brawo dla idioty co sie zajmuje tym portalem!

witam, kilka dni temu moja dziewczyna znalazła na południu, w okolicach "strzelnicy", kotkę. jest młoda, bardzo czysta, zdrowa i zadbana. Napewno komuś musiała się zgubić, niestety nie możemy znalęźć jej właściciela, więc może ktoś o tym coś wie? A jeżeli nie, to poszukujemy nowego opiekuna dla niej. Jest bardzo sympatyczna, ma może z pół do roku czasu, boi się piesków, ale jak już wspomniałem jest zdrowa, zadbana i bardzo szybko się zadomawia. Załatwia się do kuwety, więc nie ma problemu. Ma grube, ciemne futerko w pręgi. Pomozecie??? Kotka czeka może właśnie na Ciebie!!!
Mogę wysłać fotkę na maila, pozdr.

E wiosłować to ja umiem :)

I jak zwykle ze wschoodu nic dobrego.

Jedna osoba zabita, trzy ranne (w tym dwie ciężko) – to tragiczny bilans wypadku jaki tuż przed 14.00 wydarzył się na ulicy Zjazd w Łomży.
[*]

napisałem:
"Handluj ich wyrobami i mów ze jesteś producentem tylko handlarzem. Sprzedaż jest taka samą usługa jak wytworzenie czegokolwiek. Jeśli umiem coś ..."
sorry lierówki, powinno być:
"Handluj ich wyrobami i nie mów, że jesteś producentem tylko handlarzem. Sprzedaż jest taka samą usługa jak wytworzenie czegokolwiek. Jeśli umiem coś..."

pozdrawiam

To już norma tak samo jak jazda pod prąd na jednokierunkowej tak samo jak na parkingu ktoś podjerzdza pod "samą dupę" i nie obchodzi go jak później wyjade, jak parkowanie na chodnikach ale te parkowanie na jednej z głównych ulic jest najgorsze klne jak codziennie muszę jechać slalomem między tymi "wygodnymi" i dziurami

I tak dobrze że ten TIR zjechał na budynek a nie na inne samochody

W latach 1691-1693 podczas generalnego remontu, koniecznego z racji pożaru i zniszczeń wojennych, zmieniono wystrój kościoła z gotyckiego na barokowy, według planu architekta Józefa Szymona Bellotto. I ten wielki , bogato zdobiony ołtarz stylowo odpowiadał innym do dziś istniejącym ołtarzom. Pamiętam go dobrze , bo nie raz byłem blisko. Naprawdę robił wrażenie. Długo , długo nie mogłem się przyzwyczaić do obecnego neogotyckiego. Później poszło wszystko w zapomnienie. Ołtarza nie ma , pozostała tylko pamięć , ale cóż , ta cała historia przypomina mi o czymś ważnym co zwie się przemijaniem. O nas też kiedyś zapomną. Całe szczęście , że też współtworzymy historię jak chociażby unicestwienie czegoś co jednak było znaczącym zabytkiem.

A ja zamiast Photoshop'a polecam Gimp'a. Możliwości niemal te same, a program jest freeware. Zawsze lepiej legalnie.

Abcd a co jestes zainteresowany:>? moje gg 5431706 podam ci troche informacji

następny debil się znalzł o inteligencji szpagatowej, ja chciałem zamieścić BANER a nie link do strony, naucz się czytać ofermo, ale już się nie trzeba wysilac, bo już wszystko jasne

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org