Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska tylko dlatego nie jest dziś dyktaturą, bo należy do UE |
Czy jest możliwość naprawienia samego zasilacza od komputera? Czy nikt tym się nie zajmuję? Ma ktoś informacje na ten temat? facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska tylko dlatego nie jest dziś dyktaturą, bo należy do UE |
To po co to forum jest utworzone, jak niczego nie można się tu dowiedzieć, ja się pytam?!?! Dzieciaki lekcjami się zajmijcie, a nie ślęczycie przed tymi monitorami 20 godz na dobę i tylko czekacie gdzie by tu jakąś głupotę napisać!!!!
|
|
Witam . Mam pytanie czy ktos z was się orientuje czy w Łomzy można gdzieś wykupić obiady i jaka jest cena? Chodzi mi o to zeby można było odbierać obiady od poniedziałku do piątku. Z góry dziękuję za informację.
|
|
może chodzi o pączki z usa ale takowe pierwszej świeżości to chyba nie będą ;)
|
|
marcin321 czy jakoś tak jak piszesz, buraku i sprawdź sam a się przekonasz ,pastuchu pirata , naucz się pisać analfabeto , skończ podstawówkę , zaocznie chociaż , życzę powodzenia .
|
|
A stary miał 450W ,nie 300W ;p
|
|
Nie wyobrażam sobie obiadów z barów i restauracji. Wszystko na jeden smak robione. Jak można nie zrobić obiadu w domu, no chyba, że jest się samemu w domu. Widziałam kucharkę z jednych z barów, to miała ręce i paznokcie czarne od brudu.Ble.
|
|
sam wysyłałem z NY do 6 tygodni ma prawo iść i nic nie zrobisz ale mając numer możesz na bieżąco w necie sama sprawdzać gdzie jest w danej chwili
|
|
Aha.. W tych co teraz brałem, sa szwy ale po bokach i tak się wiją trochę. Na dupce nie ma ale gdyby były to też fajnie wyglądają.. Czemu w pupe nie chcesz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |