piątek, 11 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Katolickie Stowarzyszenie Lekarzy Polskich negatywnie o wejściu Polski do UE !!!

Gramy z Hetmanem...mecz rozpoczyna sie o godzinie 16.00. Jesli znowu pogoda dopisze to przyjdzie wiecej kibicow niz na mecz z "Turem". A co do szalikowcow, to nawet nie chce komentowac ewentualnego "dostania". Moze jestem naiwny, ale ciagle wierze, ze mozna sie na stadionie dobrze bawic, obejrzec spotkanie wraz z tlumem innych kibicow i do tej zabawy wcale nie jest potrzebna jakakolwiek agresja. Czy na tym opiera sie wspieranie ulubionego klubu?? Jestem przekonany, ze nasi lomzynscy kibice stana na wysokosci zadania i zgotuja ŁKS-owi doskonaly doping:) Dalo sie to juz poznac na paru spotkaniach. Szczegolnie podczas wyprawy na mecz reprezentacji do Chorzowa doping w ich wykonaniu byl rewelacyjny (niestety reprezentanci tego nie docenili i przegrali) ;)) Tak trzymac chlopaki!! (i oczywiscie dziewczeta)

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org