poniedziałek, 28 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tak bardzo nienawidzę PiSu, że na pohybel reżimowi kupię czyjeś rozdeptane buty

Ja parkowałem od razu przy lotnisku w tym budynku z parkingiem.Cen niestety już nie pamiętam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tak bardzo nienawidzę PiSu, że na pohybel reżimowi kupię czyjeś rozdeptane buty

heheh to jak tak o wszystko sie pytasz i wiesz to pewnie ze skarbowego jesteś :-) obiady maja po 12 zł

Re: Tak bardzo nienawidzę PiSu, że na pohybel reżimowi kupię czyjeś rozdeptane buty

Ciekawy temat, nie powiem ;-) Osobiście smigam 130 konnym autkiem, wóz ma już trochę latek ale też ogromny potencjał i myślę nad profesjonalnym tuningiem, wizualnym i mechanicznym. Zrobić, żeby czasem poszaleć a do codziennej jazdy do pracy czy na wakacje kupić większe autko. No i myślę, że kilka odpowiednich miejsc znalazłoby się, ale taki temat trzeba dogadywać " po cichu" ;-)

To na dobranoc troszke postepujemy:):)

http://www.youtube.com/watch?v=HgGAzBDE454&feature=related

I ja się pieknie pożegnam :):)

Dobranoc :):) Spijcie i snijcie :)

Zenit na tych innych miejscach to ludzie albo potracili życie albo mało co ich nie ptoracili.. na takie zabawy to musi byc "swoje" towarzystwo ktore sie by znalo jakis czas.. a nie każdy kto bedzie chcial..bo przyjdzie jedne z drugim "Pan i władca" i moze tylko klopotow narobić.. Bo jesli sie znają ludzie to i zasa przestrzegają..
Uwierz mi wiem co mówię..Pozdrawiam Drogę na Nowogród:D

ta, i ze zdrapujesz strupy

megan

trzeba to powtarzać aż do bólu

soho dolls

:) Obelix-ior za nic nie mogłam odnaleźć tego ostatniego kawałka, a szukałam wiele razy :))))))

rudy błazen z druhem

no wiec skoro widziales to dlaczego twierdzisz ze szpetny??:)
P.s nazwa uzytkownika wskauzje ze "podałaś":)

W gazie ten Twój znajomy go ma ? Na wyścigi w Łomży sie pisze ? :)

"Każdy ma kompa i nie wychodząc z domu może pomóc w promocji MŁKS-u, szczegóły:

W ramach programu „Szkółki piłkareskie NIVEA” 100 szkół podstawowych lub dziecięcych klubów piłkarskich w których trenują dzieci w wieku 7–13 lat otrzyma program treningowy oraz sprzęt sportowy. Laureaci wezmą również udział w turnieju piłki nożnej, którego zwycięzcy wyjadą na obóz szkoleniowy Akademii Ajax Amsterdam, jednej z najlepszych szkółek piłkarskich na świecie.

W głosowaniu może brać udział każdy, kto zarejestruje się na stronie www.szkolkinivea.pl. Po zalogowaniu użytkownicy uzyskają możliwość codziennego oddania głosu na jeden z klubów sportowych. Konkurs został podzielony na cztery etapy, w których wyłonionych zostanie po 25 klubów lub szkół. Poszczególne tury kończą się kolejno: 6 maja, 25 maja, 3 czerwca, 17 czerwca."

http://www.szkolkinivea.pl./nursery/1189.html

http://mylomza.pl/home/sport/item/2072-m%C5%82ks.html

maly sorki poszlam spac i nie moglam odpowiedziec na twoj dotyczacy mojego tematu..

po pierwsze malutki tu akurat pytalam sie o wykonczenie mojego wlasnego domu..a po drugie odp na temat wynajmu domku udzielilam po swoich doswiadczeniach w poszukiwaniach stancji...

Konsul zgadzam się.
Nikt wam nie powie przed obejrzeniem łazienki i płytek ile weźmie za ułożenie m2.
Każda łazienka jest inna i w każdej dochodzi różna ilość prac dodatkowych, także cenę trzeba ustalać zawsze na miejscu, a najlepiej umawiać koszty za całą łazienkę a nie za m2.
I raczej rzadko można trafić kogoś kto pokaże wam na żywo wykonane prace, bo nikt was nie zaprowadzi do domu/mieszkania klienta, gdy ten już tam mieszka.

Szczera prawda "akasha" , tutaj niczego się człowiek nie dowie od dzieciarni.

JEST DOBRZE !!! Wczoraj mieliśmy 219 g/d i wzrost o + 39 pozycji. MOŻEMY BYĆ Z SIEBIE DUMNI !!!
Ambitny plan na dziś to ponad 300 oddanych głosów, Jesteśmy na fali wznoszącej, codziennie jest znaczny progres. JEST NAS CORAZ WIĘCEJ !!! MŁKS będzie w pierwszej SETCE!!

Panowie jvlbjlhbhjbhjb i huiudjsvjlbv prośba, zmieńcie loginy na bardziej subtelne i mniej rzucające się w oczy, to chyba jasne.

DALEJ WIELKA MOBILIZACJA !!!

Nie kupuję wędlin od dnia, w którym ogłoszono wszem i wobec,że dodają ,,cudowną sól,,Mięso zakupione i upieczone jest też smaczne-;)

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org