Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w Łomży kupię najlepsze domowe pączki? |
wojska polskiego 117
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w Łomży kupię najlepsze domowe pączki? |
no coś Ty błyśnij jeszcze czymś plissssssssssssss
|
|
Naprzeciwko szkoly podstawowej nr 7 jest sklep,wypozyczaja stroje ; )zapytaj.
|
|
Autor: martuchnam (---.play-internet.pl) Data: 21-03-12 15:18 mam pytanko szukam w miare dobrego i nie walacego w h***a klienta ktory mi moze wymurowac komin ok 2.5m w gore na 2 lufty oraz dokonczyc dach(bez podbitki)..czy ktos z was moze mi polecic kogos takiego?? i am who i am and i like it!!!!!! Odpowiedz na tę wiadomość Re: elektryk Autor: martuchnam (---.play-internet.pl) Data: 21-03-12 15:19 ooo i zapomnialam dodac ze ma skonczyc elektryke ktora jest w polowie juz polozona oraz zamontowac nowy licznik na zewnatrz budynku...najlepiej zeby to robil jeden czlowiek ktory wie co i jak i z czym.. Martusia w Twoim przypadku to Ty możesz jedynie pół domu wynajęć ,czyli faktycznie będzie 2500zł -:))
|
|
A sam autem nie dam rady. Jakimś tam kaleką to nie jestem i w miare ogarniety byłem jeżdząc po trójmiescie? Ale w Warszawie nie byłem. Gdyby tak żołnierskąi becka jechac? bo przez miasto to pewnie korki i jakies skrzyzowania skąplikowane.
|
|
Wie ktoś moze ile może kosztować wynajęcie jednego pokoju w Łomży tak dla ucznia na czas szkoły?
|
|
przeciez ja nic nie mowie mozna sluchac fszytskiego bo to z usa. ..
|
|
tszeba by jako remizje skolowac bo gdzie bendziem tancowali nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |