Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Władimir Putin i spór z Polską. Posłowie wstali z miejsc, Janusz Korwin-Mikke nie. |
a może ktoś ma coś do astyr g? potrzebuję 15' 4 x100
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Władimir Putin i spór z Polską. Posłowie wstali z miejsc, Janusz Korwin-Mikke nie. |
LUDZIE LECZCIE SIĘ I DAJCIE DZIEWCZYNIE SPOKÓJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Re: Władimir Putin i spór z Polską. Posłowie wstali z miejsc, Janusz Korwin-Mikke nie. |
i kolejny baran nie zrozumiał .... ręce opadają no cóż
|
|
Dżizes ale teksty powaliłeś mnie ahhahaha
|
|
rany debilu załóż sobie swój temat i tam wygłaszaj swoje debilne teksty bo ja Ciebie tu nie chce załapiesz tym razem ?
|
|
Witam, Mam do sprzedania 20 tabletek zelixy 15mg czyli 2 blistry , ktore zostaly mi po mojej kuracji. Cena tabletek,przesylki pobraniowej priorytetowej wraz ze sprawdzeniem zawartosci wynosi łącznie 250zl. Wszelkie pytania prosze kierowac na adres: lidiakoczyk@wp.pl Pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |