Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mein Trumpf |
Stary tekst. Wrzuć coś nowego, bo nuda
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mein Trumpf |
chyba na szrocie kupisz Kasia..
|
|
@Leomessi10 Piszesz, że : "Bardzo początkujący biegacze często stosują metodę Jeffa Gallowaya, która polega na łączeniu biegu i marszu naprzemiennie. W ten bardzo popularny w USA sposób zawodnicy pokonują nawet dystans maratonu /42km/." Wiem coś o tym, ale raczej z praktyki, a nie z teorii w/w pana ;-) Inaczej na początku nie da rady. U mnie wygląda to tak, że biegnę, dopóki mogę, potem maszeruję dopóki nie wyrównam oddechu i nie stwierdzę, że znowu mogę biec i tak w kółko. Najgorsze jest to, jak założę sobie zbyt długi dystans i wracam padnięta, wtedy mam dość biegania i odpuszczam sobie, niby na jakiś czas, który się jakoś dziwnie przeciąaąąąąąąąąga :-) rudy błazen z druhem
|
|
ojjjjj zezowate , nie odchodź bo kto kupi mój PATEFON ?????? CZEKAMI CZEKAM NA ODZEW A TU NIC, CHYBA SOBIE ZE MNIE ŻARTOWAŁEŚ ŻE CHCESZ KUPIĆ . JA NIE ŻARTUJĘ ....................
|
|
Autor: Kramaz (---.elomza.pl) Data: 22-03-12 00:35 co ty piepszysz za głupoty popaprańcu bez mózg , masz jakiś tam szrot z zachodu i szpanujesz ? szpan to jedynie na wioche i to tylko jedynie foto montaż Autor: bob (---.ptrhosting.com) Data: 21-03-12 21:14 pełen szacun .. :) Kasia..
|
|
do jakiego samochodu ? ja mam na sprzedanie nowe jeszcze w kartonach stalowe felgi do citroena lub peugeota rozstaw śrub 4X108 rudy błazen z druhem
|
|
Pilnie sprzedam krowy i świnie. telefon: 518977969 te ogloszenie jest nie prawdziwe ktos zrobil sobie glupi zart podal numer bez wiedzy wlascicielki za to poniesie teraz konsekwencje ... Kasia..
|
|
|
ile chcesz za te prosiaki? bo dodzwonic sie nie idzie.
|
|
bez zartow prosze
|
|
<FONT COLOR="red">c</FONT> rudy błazen z druhem
|
|
nie no jaja se robicie:( pffffffffffff ktos zrobil se glupi zart podajac numer mojej siostrzenicy ja napisalam po to by nikt do niej juz nie wydzwanial bo to jest denerwujace a tym bardziej gdy jest w szkole ... a kazdy inaczej to odebral zamiast zrozumiec :(
|
|
<FONT COLOR="#FF0000" SIZE="-1"> To jest czerwony tekst o wielkości n= -1. </FONT> Kasia..
|
|
ona: złoty dwadziescia za sztuke zaspiewała. mowi ze musiala klatki powiekszyc zgodnie z unijną dyrektywą. panie premierze jak żyć
|
|
zabrał bym im te auta i kupił rowery to trochę by schudli ludzie im dalej dają kasę ---- trzeba uświadomić nasze babcie żeby im kasy niedawały Kasia..
|
|
ta babcia to poslanka jakiegos hurtownika czy pseudoproducenta, dostaje jaja w koszyku i lata po miescie.. nawet kur nie widziala pewnie, ktore te jajka zniosły.. a ciekawe jaka swiezosc jest tych jaj... ps. polecam zakupy w hipermarketach- cena jajka w duzych opak nie przekracza 60gr-np Kauf...
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=HJeDPCNpKo0&feature=fvst
|
|
Raz widziałam tą babcię jak wsiadała do wypasionej bryki jakiegoś młodzika :D
|
|
diabuł nie babka, dobrze ze nie kupilem
|
|
xxx <u>xxx</u>
|
|
</style> </head> <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000"> <h3>LAS</h3> </body> rudy błazen z druhem
|
|
!!!
|
|
To i tak jest niska cena bo sam Magnat na allegro chodzi w tych granicach wiec tubę i JBL-a masz gratis
|
|
widzę ze poziom rośnie ... Myślałem ze bardziej się wysilisz geju
|
|
|