piątek, 11 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rydzyk ZDRADZIIŁ!

Nieprzychylnym ignorantom dziekujemy!!!

Leszek, a przeczytałes to chociaż?? Bo tu napisane jest, że kiedyś w Łomzy działy się rzeczy, które działy się po raz pierwszy na ziemiach polskich. Robisz cos dzisiaj jako pierwszy w Polsce? Restaurujesz cmentarze żydiowskie na przykład?? A ja znam ludzi którzy to robią. Tylko że nie w Łomży. TWOJA Łomża nie wiem czym by się chciała zajmować. TWOJA Łomza nie ma idei. TWOJA Łomża kipi niechęcią do wszystkiego. TWOJA Łomza zjada własny ogon. TWÓJ tok myslenia nie wykracza poza wąziutkie ramki.....

....a wąska, to jest dobra cipka, ale nie wyobraźnia.......

Gdyby wszyscy byli tacy jak co niektórzy na tym Forum, to ani o przeszłości, ani o przyszłości nie warto by było rozmawiać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rydzyk ZDRADZIIŁ!

Szymon.

- Od kogo oczekujesz pieniedzy na ten cel.......sprecyzuj dokladnie ( od emerytow, rodzin wielodzietnych,co groszem nie smierdza, czy od " rekinow" finansowych) - mowisz, ze nie od miasta.

- Z ta logika myslenia, to tez roznie mozna interpretowac: co dla jednego jest biale , dla innego jest szare, a dla innych wrecz czarne.I dobrze , ze mamy mozliwosc wyboru tego koloru, ktory nam najbardziej odpowiada, a nie tego ktory nam ktos narzuca.

- Zastanawiasz sie: " skad u polaczkow taka alergia na zydow", podloze moze byc rozne lub jednakowe. Sa " alergie" z ktorych mozna sie szybko wyleczyc, ale sa i takie ktore siedza gdzies gleboko i trzeba wiele czasu i skutecznej medycyny, zeby pozbyc sie tej choroby.

właśnie czekam na info kiedy najbardziej pasuje? tadeusz napisał, że we wtorek nie może więc chyba środa, to będzie 1.10

michal

Radi Łomża jest jak strefma mroku - po widomościach nadciąga koszmar.

problemem tej szkoły jest jej dyrektor - czy Zdanowicz dostał tę fuchę dożywotnio?
nie wiem jak teraz ale kiedyś ważne było kim był rodzic ucznia - jeśli był szyszką to jego dziecko mogło pozwalać sobie na wiele, jeśli był nikim to chodził w kieracie,
zdziwiło mnie jak któregoś dnia pani redaktor w radiu Łomża wystawiła laurkę Zdanowiczowi, że taki ah i oh kochany przez uczniów [notabene jej dziecko chodzi do tej szkoły], tymczasem kogo się nie spytać o szanownego pana dyrektora to używają najczęściej określneń "stary komuch" [najbardziej łagodne]...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org