Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Badania Radcy Sądowego Martina Opitza... |
ZAMYKAM TEMAT DZYNDZLE
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Badania Radcy Sądowego Martina Opitza... |
Transik co tam slychac >? :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
witam. potrzebuję, żeby ktoś przewiózł mi samochód golfa iv na lawecie z ostrzeszowa, to obok kalisza, kępna, ostrowi wielkopolskiej, w stronę wrocławia. w jedną stronę 400km. proszę dzwonić lub pisać w sprawie ofert na numer 515 353 587
|
|
Samolot ma byc 13,40. Ile zejdzie zeby wyjsc na "czysto" z lotniska?
|
|
Kasia20029... Mówisz że chętna jesteś? To możemy się spróbować. Może mnie chapniesz :)
|
|
Slyszalam ze poziom wody w Narwi jest alarmujacy,czy to moze grozic podtopieniem miasta?
|
|
odezwala sie najwieksza "niedolega" a my jestesmy tacy piekni,ze nic nam na pewno nie zaszkodzi,ty mozesz tylko zazdroscic a taką mendo nie zaprzykszamy sobie zycia! zamykam temat. Nara
|
|
W pierwszej setce jest 5 szkółek z woj. podlaskiego 1 Zespół Szkół W Bakałarzewie 27 Szkoła Podstawowa nr.2 im. Mikolaja Kopernika w Łapach 32 Białostocka Szkółka Piłkarska "Jagiellonia" 84 Sejneński Klub Sportowy "Pomorzanka" Sejny 90 KS Sokół Sokółka ...... 405 Młodzieżowy Łomżyński Klub Sportowy Chyba stać nas na więcej...MOBILIZOWAĆ SIĘ, szczególny APEL do Rodziców młodych piłkarzy trenujących w MŁKS- wspieramy tę akcję dla WASZYCH dzieci Mam nadzieję, że dziś wygrzebiemy się z czwartej setki. Dziękujemy za systematyczne głosy "stałych bywalców" Dla leniwych podaję linka http://www.szkolkinivea.pl/nursery/1189.html wystarczy kliknąć i poświęcić minutę Kasia..
|
|
Oczywiście już dzisiaj na rondzie jeżdziło dużo samochodów z meblami podobno co niektórzy już się ewakułują Kasia..
|
|
Witam. Oto ip nowego łomżyńskiego serwa cs 31.186.85.10:27068
|
|
ciebie podtopi
|
|
Zostaw jakis kontakt do siebie to sie odezwa krolowie szosy :)
|
|
za zapłacenie z góry wychodzi 15 zł za 1 (45min) ćwiczenia w wodzie. Z tego co wiem to na Wyszyńskiego nie ma już miejsc. Kasia..
|
|
No a czemuż nie to,.... ? http://www.youtube.com/watch?v=x1f-5AxaNaQ Kasia..
|
|
|
|
właśnie też nie jestem przekonana co do Łomży-i dlatego chciałąm jakieś namiary gdzieś dalej
|
|
No i dobrze. Nie będziesz musiała z mostu skakac :):) ***** ***
|
|
nie te oszuści , tylko ci oszuści. A w ogóle spać dziewko, ani wykształcenia, ani pracy , ani rozumu u ciebie.
|
|
hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
Bardzo piękna piosenka. Kasia..
|
|
zresz te sol komuchu ;analfabeto jeden?
|
|
Na 100% to wiadomo że pierdoły piszesz. Masz czekac w gotowości i juz . A za 1rok znowu będą kazali ci te wszystkie papierki i badania dostarczyć :):) Kasia..
|
|
|
Kto je dużo soli,teg głupoty pie..li!
|
|
Zwróćcie uwagę, jak jej się to "eŁ" w "Łomży" pięknie łamie na głoskę przedniojęzykowo-zębową "Ly" (l'). Znak naszych regionów...
|
|
Jak w Kolnie?, unitarka w Rutkach w kurzej piechocie, potem pół roku w Smolnikach w rakietach, (głęboki sztych daleki rzut ), a zakończenie służby w marynarce konno-podwodnej, gdzie uw Andzia C na szable się strzelał.
|
|
Trefna sól trafiała nie tylko na stoły zwykłych Polaków, ale też posłów i senatorów w restauracji "Hawełka na Wiejskiej" - ustalili reporterzy "Uwagi!" TVN. Parlamentarzyści nie kryją zdziwienia. Niektórzy nie mogą w to uwierzyć. I choć od ujawnienia afery minęło już ponad dwa tygodnie, to nadal nie wiadomo, do jakich produktów spożywczych była dodawana sól wypadowa. - Jest w tym jakiś paradoks - przyznaje Andrzej Rozenek z Ruchu Palikota. http://www.tvn24.pl/0,1738420,0,1,trefna-sol-jedli-tez-poslowie-paradoks,wiadomosc.html
|
|
Autor: pocoinaco (---.elomza.pl) Data: 21-03-12 19:48 Trudno mi się doszukać odpowiedzi na moje pytanie. Za dużo słów , które nie wnoszą nic. Mr_Andrzeju a nie dałoby sie prościej? Oczekiwałam czegoś innego. Widać pozostaje mi jednak dawać na tacę ale tę ( o której pan też wspomniał) w lokalu, np. jakis dobry napiwek. Nie będzie to pożywka dla szatana. Niemniej jednak dziekuję za odp. ___________________________________________________________ to prawda - masz racje dla Ciebie to za dużo słów które nic nie wnoszą. to prawda - dałoby prościej :) Ponieważ koncentrujesz się na sobie ja skoncentruje odpowiedź na Tobie. określ dokładnie swoje oczekiwania o których tu wspominasz w stosunku do odpowiedzi jakiej "poszukujesz". odpowiem precyzyjnie dokładnie zaspokajając potrzebę na którą wskazujesz swoim oczekiwaniem mówiąc cytuje : "Oczekiwałam czegoś innego". Tyle że to być może nie będzie autentyczna - prawdziwa odpowiedź to będzie realizacja zamówienia tego na co oczekujesz - tego co chcesz usłyszeć. Tak samo działali kapłani - Oni oczekiwali odpowiedzi od Jezusa takiej odpowiedzi która była by dla Nich dogodna nie licząc się z Jego słowem Bożym - z Jego zdaniem jako zdaniem syna Bożego którego ukrzyżowali ponieważ nie mówił tego co chcieli usłyszeć i mówił to czego nie chcieli słuchać. O czym to świadczy ... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |