Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolej |
A mnie się podoba, że dano mi szansę bywać zadowolonym (ta szansa - to życie). :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolej |
Witaj Łucjo! Kiedyś chodziłam do takiego jednego ale się popsuł. Od 2 m-cy nie latam nigdzie a dlaczego zdradzę za jakiś czas. No może powiem tylko, że niedługo będzie w Łomży super butik z odzieżą używaną. I nie będzie to taki zwykły sklep tylko Second Hand z niepowtarzalnym klimatem.
|
|
ptysiu91 deklu ze wsi naucz się w końcu pisać po Polsku.
|
|
...jeszcze żeby tak Ptysia ze sobą na Białoruś zabrali.... hhmmm....
|
|
bob opal powoduje ze pompa sie niszczy a dlatego ze nie ma tego samego smarowania.a co do tych mandatow to olej opalowy nie jest objety akcyza czy czyms tam zeby ludzie mogli sobie grzac w domach i dlatego jest troche tanszy i to jest przestepstwo skarbowe jak to ladnie ujal MaYkel i nie jest prawda ze jak sie jezdzi na opale to mandat sie dostaje za skazenie srodowiska czy cos takiego tylko za to ze nie placisz podatku za rope.Mozesz sobie jezdzic nawet na kwasku cytrynowym jezeli mozesz :) Grzegorz
|
|
ANTY-Ptysiu moze i tak tez byc pewnie sie juz nie dowiemy...
|
|
NO NO PRZECIEŻ Z PROCY NIE BEDZIESZ STRZELAŁ HEHEHEEHEHEH jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |