Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marszałek Senatu Grodzki |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marszałek Senatu Grodzki |
|
Dokładnie nie pamiętam czy on robi w 3D,czy go pognali w 3D?.
|
|
ruszyło się o 1%, Łomża na 3 miejscu w rankingu
|
|
a Tobie Panda 19833 , DZIĘKUJĘ Kasia..
|
|
Spróbuj na tablica.pl ... parę rzeczy już sprzedałem poprzez ogłoszenie na tablicy. Borys-50
|
|
temat przerabiany milion razy wyszukiwarka nie gryzie...
|
|
najlepiej samemu pędzić najlepiej smakuje - te w biedronce to szajs
|
|
Witam. Jak w temacie. Mam pytanie czy w Łomży jest ktoś jeszcze kto lubi czasem (nocą gdy nie ma praktycznie ruchu) szybciej pojeździć czy jestem ostatni z tego gatunku? :) Prosze bez gadania o cenach paliw. Mnie tez to boli ale nie o tym teraz mowa. Strasznie tu nudno a przeciesz można zebrać czasem kilka osób i zrobic mała imprezę samochodowa. Są jeszcze jacyś fani tego typu rozrywek? Czy wszyscy wola skakać pijani w klubach na "Y" czy "M" lub "B". Borys-50
|
|
Czym jeździsz?
|
|
Jeśli można przerwać tak zaciekła i niezwykle interesującą konwersację i powrócić do tematu , chciałabym zapytać : Czy wyjaśniło się już cos w sprawie Aleksandry?
|
|
scigaja sie. sam widzialem. najczesciej z srebrna kia ceed. taka z niebieskimi swiatelkami na dachu. ________________________________ facmen
|
|
Figa no ale muszę stwierdzić że trochę jesteś zbyt surowa w ocenie Mr:)
|
|
ja lubie hehe ;) czasem w dzien tez, gdzie nie ma radarow komus na zlosc swoim małym silnikiem zrobic...;) pozdrawiam zalozyciela tematu hehe udany pomysl...
|
|
Żeby było jasne nikogo do niczego nie namawiam Poprostu zastanawia mnie czy wg jest w Łomży szansa na zrobienie tego typu imprezy a raczej czy są ludzie chętni tak sie pobawić. ;) Miła odmiana od jedynej tu rozrywki kasy wie jakiego typu. Borys-50
|
|
Kasia20029 Pozdrawiam. ;) Jednak nie jestem sam. Nie liczy sie pojemność czy ogromna moc chodzi o zabawę i frajdę z jazdy. rudy błazen z druhem
|
|
Dziękuję Paradox :D Pozdrawiam
|
|
zabawa i frajda jest od 150 koni wzwyż :)
|
|
Być może, ale nie toleruję debilizmu, czy to się komuś podoba, czy nie :)
|
|
Dobry jesteś M. Andrzej, za wiedzę 4:)
|
|
Autor: psycho-jude (---.204.124.47.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 20-03-12 17:59 Nie od dziś wiadomo, że religia katolicka, jak i całe chrześcijaństwo oraz ,,Biblia" pełne są nieścisłości, sprzeczności, niekonsekwencji, pokrętnej logiki,poświadczania nieprawdziwych zdarzeń i głupoty. Nic nowego. _________________________________________________________ Nic nowego ? Co ty gadasz (?) życie codziennie przynosi nowe trudne do zaakceptowania skutki - owoce tego o czym mówisz i co wymieniasz pobieżnie (niekompletnie). O czym to świadczy ...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
madano Własnie zastanawiam se nad zakupem i przeanalizowałem te dwie pompy na F.. i na M.. I poczytaj sobie troszeczkę . Nie podaje nazw bo nie chodzi mi tu o reklame konkretnej pompy chce wybrać najlepsze urzadzenie tego typu i napewno nie jest to F.. Poczytaj o technologii ciekłego wtrysku czynnika do komory sprężania i jeszcze parę innych rzeczy. Jak można chwalić sie współczynnikiem COP powyżej 4 - 4,5 hee i mieć w pompie grzałki elektryczne które w praktyce w juz od -10 bardzo często sie załączają dla mnie jest to ściema. Jezli pompa ma być rzeczywiście tania to na pewno bez grzałek gdzie mamy 1 do 1. To tyle na ten temat
|
|
Kumpel sprzedaje na allegro ciuchy Abercrombie. http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=7732780 Kasia..
|
|
Mr_Andrzej czytajac twoje posty nasuwa mi sie na mysl ze jestes bardzo inteligentnym czlowiekiem ktory posiada niezwykle zdolnosci do pisania tekstow bardzo specyficznym jezykiem piszac o glupotach zawjasz tekstem niczym pisarze lat 70 mysle ze znalazl bys swoich odbiorcow piszac jakas ksiazke tak naprawde o niczym uzywajac w/w "trudnego" do przyswojenia jezyka czekamy na nowa trylogie Andrzeja z Łomży
|
|
chętnie się dołączę :)
|
|
Witam czy wie ktoś gdzie można w Łomży zrobić kurs na kasę fiskalną?
|
|
chce tez sie pobawić i dołączyć do was . Do tej pory sam katowałem nocami swoje autko na kauflandzie mam e46 i lóbie sobie podriftować.
|
|
Czy ktoś jedzie może własnym autem do Warszawy w piątek? rudy błazen z druhem
|
|
ODCHODZIMY OD ZAŁOŻONEGO TEMATU i znów mr.Andrzej Kasia..
|
|
Dlaczego sie mowi ze Polska stoi nad przepascia,w Polsce pisza ze nasz kraj sie dynamicznie rozwija a zachodnie informace sa ze ten kraj zmieza ku koncowi,ze jesli tak dalej bedzie ten kraj sie wyludni.Z biedy i nierozumu.
|
|
a bezpłatnie nie można gdzieś???
|
|
. Kasia..
|