Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Człowiek głównym sprawcą zmian klimatycznych? Najnowsze badania przeczą popularnej teorii |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Człowiek głównym sprawcą zmian klimatycznych? Najnowsze badania przeczą popularnej teorii |
Obelix wierzysz w zniesienie? bo ja nie
|
|
Re: Człowiek głównym sprawcą zmian klimatycznych? Najnowsze badania przeczą popularnej teorii |
sweet dreams megi :)
|
|
ZS a przeprosisz? potrafisz przeprosic za pomyłkę? potrafisz przeprosic osobe ze zdjęć za to że szafujesz nimi dla własnych idiotycznych, egoistycznych pobudek? rudy błazen z druhem
|
|
A mi czubka nie szkoda:):) Może w końcu cos do niego dotrze jak go osoba ze zdjec odwiedzi w towarzyśtwie policji :):) Ja pierniczę ale ja to trzeba mieć pod sufitem nierówno żeby cos takiego zrobic :):) Zez usmiechnij się i tak juz masz po ptokach :):) Zostało ci tylko swoja głupote usmiechem osładzać :):):)
|
|
[pb]szczęście :):) Gdzies zaginęło nasze szczeście :):) Albo może i nieszczęście , po tym co odwaliło za numer na forum :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Mr Andrzej tu muze sie wstawia a nie dyrdymały rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |