Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Homoseksualiści za wejściem do UE !!! SLD,PO,PiS,UW itd. też za wejściem do UE!! |
jacko napisał(a): > niemniej jednak... > BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ !!! :))))))))) po drugie : BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ !!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Homoseksualiści za wejściem do UE !!! SLD,PO,PiS,UW itd. też za wejściem do UE!! |
Jedzie facet na rowerze (nie wiem czy ma 0 lat czy wiecej) ja tez lubie ciastka. ;)) Wcisnij ten link zeby potwierdzic, ze znasz tego faceta i masz na to zgode rodzicow. Pozdrawiam vicu
|
|
Re: Homoseksualiści za wejściem do UE !!! SLD,PO,PiS,UW itd. też za wejściem do UE!! |
A możecie podać dokładną datę bo nie wiem czy będe jeszcze w Łomży, studia:((((((((((((((((((((((((((((((((((((
|
|
Już się tego słuchać nie da "łągodne przeboje"=NUDY!!! NUDY!!! NUDY!!! Chociaż BAB też nie lepsze.. Zawsze zostają rmf i zetka:)
|
|
bardzo dobrze, ze ktos sie tym wszystkim interesuje... Zbych
|
|
Dobre!!:D To i ja coś dorzucę.Długi, ale śmieszny:))) Trzy ciężko harujące babki postanowiły raz zaszaleć i poszły po pracy na piwko. Niezwyczajne takich atrakcji szybko się ululały. Po drodze do domu, na skutek ilości wypitego browaru zaczęły wszystkie trzy odczuwać nagle parcie na pęcherz. Jedynym w miarę zacisznym zakątkiem w okolicy był mały cmentarzyk. Ponieważ dłużej już nie mogły, postanowiły tam właśnie załatwić swoje potrzeby fizjologiczne. Przycupnęły w kątku miedzy nagrobkami, zsunęły majtki i sikają. Na tej czynności przyuważył je znudzony swym fachem i również nieźle wcięty" grabarz. Postanowił dla rozrywki babki postraszyć. Jak pomyślał tak zrobił. Z dzikim wrzaskiem i uniesionym wysoko szpadlem zaczął przedzierać się ku nim przez alejki. Baby przerażone hałasem pierzchły w panice, tratując groby, przewracając drewniane krzyże, gubiąc odzież i drąc się w niebogłosy. Nazajutrz w knajpie spotykają się trzej mężowie wspomnianych trzech babek. Wszyscy miny do pasa, ponurzy, że bardziej nie można. W milczeniu wala setę za setą. Wreszcie jeden wszedł już w "fazę zwierzeń" i mówi: Moja żona gdzieś się puszcza. Wczoraj wieczorem wróciła do domu pijana i bez majtek. Moja jeszcze gorzej - mówi drugi. - Przyszła do domu pijana, nie miała majtek, a cala suknia była na niej poszarpana i podarta. Eeeech - wzdycha na to trzeci. - To jeszcze nic. Moja wróciła wczoraj pijana, bez majtek, w podartej sukience i opasana szarfą z napisem: NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNIMY - CHŁOPAKI Z RADOMIA GoRbI
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |