Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rośnie inflacja, wszystko drożeje a ja się cieszę i kibicuję dojnej zmianie PiS :) |
ok dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rośnie inflacja, wszystko drożeje a ja się cieszę i kibicuję dojnej zmianie PiS :) |
Obelix'owi w jego przygodach często towarzyszą przyjaciele oraz pies Idefiks . Ciekawe KTO tu na forum robi za jego psa ?
|
|
Re: Rośnie inflacja, wszystko drożeje a ja się cieszę i kibicuję dojnej zmianie PiS :) |
maruda!!! mogłeś powiedzieć ze na drugie masz Adam ! ;)
|
|
za twojego zez na pewno ten twardziel od czerwonych stringów :):):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
marudo , ADAM , ZGADZASZ się na podanie TU i TERAZ , linka do strony portalu 4lomza z twoimi zdjęciami , może i tam byłeś tylko fafikor cię nie poznał ? niech zobaczy , czy ten gość co go tam widział to byłeś ty ,
|
|
Dajesz sołtys :) Jedziesz :) Ale jak przynajmniej jedno będzie nie moje to bekniesz za wprowadzanie opini publicznej w błąd :):) A wiesz jak to będzie kicha jak wyjdziesz na kłamce i oszusta????
|
|
PYTAM SIĘ : WYRAŻASZ ZGODĘ ? odpowiedz jednym słowem facmen
|
|
Obelixie,nigdy nie mów nigdy;-) A brzusia nie tykaj,bo jest wspaniały;-)
|
|
dziękuję Autor: maruda wypiję kawę i spalę , za 20 -30 minut masz jak znalazł
|
|
Schowaj cholerniku jęzora bo.....
|
|
Jarusiowi na złe ruskie narobili!!! cut: Jelizawieta Gołowanowa - Miss Rosji 2012 Konkurs "Miss Rosji" odbył się już po raz dwudziesty. W jubileuszowym konkursie jury wybrało spośród 50 finalistek, które przeszły eliminacje w 86 regionach Rosji, 3 najpiękniejsze panie, ale tylko jedna założyła koronę zwyciężczyni. To osiemnastoletnia Jelizawieta Gołowanowa ze >> Smoleńska. << Jurorzy docenili nie tylko harmonijną urodę i świetną figurę, ale zaznaczyli, że osiemnastolatka jest uosobieniem wschodniego kanonu piękna. "Wszyscy mężczyźni powinni jej pragnąć, a kobiety zazdrościć" - tak skomentował Miss Rosji jeden z jurorów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |