czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Działaczka PiS zamieszana w aferę SKOK Wołomin i powiązana z mafią. Kim jest Beata Boros-Burlingo?

Powinny być w prymusie kiedyś tam widziałam jak coś zatelefonuj i się zapytaj.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Działaczka PiS zamieszana w aferę SKOK Wołomin i powiązana z mafią. Kim jest Beata Boros-Burlingo?

fafikor ciekawe czy być tak entuzjastycznie portfel czy kome oddawał.

Mi się ostatnio śniło, że kome znalazłem, i sobie ją wziąłem, ale w realu czekam na to już z 3 dni ...

Re: Działaczka PiS zamieszana w aferę SKOK Wołomin i powiązana z mafią. Kim jest Beata Boros-Burlingo?

Widać, że w ratuszu nie ma ani jednej osoby, która ma choćby blade pojęcie o transporcie kolejowym i szansach jakie za sobą niesie. Dla mnie plany budowy centrum komunikacyjnego i jednocześnie dogadywanie się z PKP odnośnie rozebrania części stacji jest jednym wielkim nieporozumieniem.

Osoby, które są za to odpowiedzialne nie zdają sobie sprawy chociażby z jednego faktu - że zmniejszenie stacji ograniczy rozwój ruchu towarowego w przyszłości. Po prostu wymusi skrócenie długości pociągów towarowych, co podwyższy koszty korzystania z tego rodzaju transportu przez podmioty z regionu.

A nie lepiej wpisac w GOOGLE " kamerzysta na ślub Łomża" , "Fotograf na ślub Łomża"? :)

I najważniejsze , co rozumiesz przez pojęcie "Co ma coś w głowie, pojęcia i coś potrafi?"

:)

Anatol M.

POWAŻNY człowiek , któremu brakuje innych argumentów ?

Głosujecie czy sobie laskę kładziecie na patriotyczne obowiązki zaściankowe??? pytam bo od wczoraj coś mało głosów przybyło.

No cóż :)
Byłem postałem oparty o barierke a twardziel w czerwonych stingach nawet nie przeszedł w poblizu :):)
Widocznie nie zebrał odpowiedniej grupy kolegów :):)

Maruda ,przecież pisałeś "tam NIE spotkasz itd"

w mechaniaku w kwietniu ; ) nie wiem ktorego dokladnie.. ale bedzie informacja na stronie zsmio ; )

cham podniesiony do potęgi entej zawsze będzie chamem ...

ja nie ukrywam że jestem święty ale czasami lubię sobie po żartować troszeczkę :)

a że czasami kogoś to zaboli bo nie umie odczytać przesłania bądź myśli że jest nie wiadomo kim i chce zabłysnąć nie wiadomo czym noooo to już nie mój problem ...
czasami niektóre osoby ( nie będę wymieniał kto i co) piszą że to i tamto a same po jakimś czasie piszą bzdury jak mało który i jest ok . bo to są bardzo mądre osoby i nie podważalne .....
a guzik prawda że tak jest

a tak na prawdę to mi wisi kto coś o mnie pisze hmmm tylko że czasami tak bywa że bez pojęcia ale to szczegół

pozdrawiam he he ha ha hi hi

P.s.
te ha ha i he he i hi hi to czasami co nie których podnieca ha ha ha ha
haaaaa

e tam szkoda słów i czasu na to

dzięki ;)

wybierasz sie do mechaniaka ? :)

pal sześc majtki, boję się że zezol swoją białogłowę po nie wyśle,

zezowaty swojej kupuje w szmateksie po 1 zł. :):):)

NIEŁADNIE !

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org