Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Żart\" I sekretarza KC PZPR-pis i wazelina Horały. |
wy :):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Żart\\\" I sekretarza KC PZPR-pis i wazelina Horały. |
Ja porzadnych ludzi szanuje, bez roznicy czy to Polak, Czeczen, czy ktokolwiek inny. A debili nie znosze pod zadna postacia. Wiec nie przypinaj mi zadnych latek i pisz na temat, jesli masz jakies informacje.
|
|
Nietypowe znalezisko...... Autor: fafikor (---.cdma.centertel.pl) Data: 19-03-12 18:01 Dziś ok godziny 17-tej na ulicy Przykoszarowej 31 na szybę mojego samochodu spadła nietypowa zguba!!! Były to piękne czerwone koronkowe..... majteczki typu stringi ;) Proszę bez głupich podtekstów! Na pewno zostały komuś zabrane z balkonu przez dzisiejszy wiatr, miały przypięty żółty spinacz.Jeżeli ktoś szuka tej zguby proszę o kontakt.To nie jest żaden żart!!!Może to były czyjeś ulubione:)
|
|
Z tego co sie orientuje, spotkanie bylo organizowane przez fundacje Ocalenie. I nie dla zadnej grupy, tylko dla wszystkich ktorzy chcieli przyjsc i posluchac oraz porozmawiac na temat MMA oraz Czeczenow przebywajacych w Polsce. Z informacji na stronie 4lomza wyczytalem, ze Mamed bedzie rowniez okresowo przyjezdzal prowadzic otwarte seminaria MMA. Tylko ja chcialbym sie dowiedziec, jak spotkanie przebieglo i czego mozna sie bylo na nim dowiedziec, a nie wdawac sie w kolejne dyskusje i pyskowki, bo takich tematow jest juz cala masa na tym forum.
|
|
importal od rana ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |