czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy to pisowskie państwo nie jest pojebane?

Ja się rejestrowałem. Pojechałem o 6.50. Miałem 11 numerek i powiedzieli mi że to około godziny 9 to pojechałem do domu i na 9 wróciłem. A że parę wcześniejszych numerków nie było to od razu zostałem przyjęty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy to pisowskie państwo nie jest pojebane?

Mały nie podskakuj bo ci klocki zabiorę!:)Jak ty mnie trumniakiem nazywasz to sam już w wieku poborowym jesteś bo raptem odskoczyłeś ode mnie dwa latka!!A tak na marginesie to dzięki zezuś za pomoc!

facmen

Oj mały,nie opyliłam,trzymam go dla Ciebie;-)Jakże bym mogła go się pozbyć ,no powiedz sam???

Marudo,odezwę się na pewno.Tutaj chyba nie ma co pisać,bo nie każdy jest wyrozumiały a i zazdrość się czasami wdziera.Więc jak do tej pory od czasu do czasu Was tylko poczytam i na tym poprzestanę.Oczywiście do Ciebie pisywać mogę codziennie ;)

Ja tylko wyciągam wnioski z Twojej wypowiedzi,Wiem w jakim wieku jest Maruda i tyle.

Słuchaj tłuku miej odwagę i się pokaż a nie zza klawiaturki brykasz.

witam.
Chcialabym kupic używane dywany. Czasem ludzie z Niemiec sciągają i sprzedają. Jesli ktoś wie gdzie można kupić takie dywany prosze o namiary.

ja mam dwa dywany jak jesteś zaintersowana zadzwoń 531760 690

tak, od rana do nocy.

rudy błazen z druhem

Zezuś spokojnie nie pękaj wszak tu nie chodzi o to żeby dać komuś w mordę tylko chcę zobaczyć na własne oczy tego typa co tak mocno się ciska zza monitora.Ale jak znam życie i takich cwaniaczków to osra zbroję:) przepraszam za wyrażenia ale przez tego trola troszkę się zdenerwowałem.I bądź tu normalnym człowiekiem!!!! Autentycznie znalazłem,baaa! spadły mi z nieba:) chcę oddać a tu jakieś pajace pożywkę sobie robią.Z drugiej strony to ciekawe czy jakby taki maruda cokolwiek zgubił czy by nie szukał?I jak by się czół wiedząc że ktoś znalazł i zapieprzył albo wyrzucił!A że w tym akurat przypadku chodzi o bieliznę to nie moja wina....

rudy błazen z druhem

zezuś ponosi Ciebie mocno, oj mocno ...
Widzisz Omania, maruda i wielu innych znają się i lubią, gdzie Twoj obiektywizm, samokrytyka? odrobina pokory..., poskrom wulgaryzmy, okaż gram szacunku, pogubiłeś się!!

facmen

Zgub i powiedz gdzie to się przekonasz!:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org