Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Warszawa padła |
Dzwonilem dzis ponownie do NFZu w Białymstoku. Poinformowali mnie iz otrzymali pismo na ktore czekali i odpowiedz jest taka iz mleko Bebilon Pepti 2 z refundacja przysługuje dzieciom od 6 miesiaca zycia w zwyz (bez ograniczenia) podobno taka tez informacja pojawila sie na stronie ministerstwa. Z ta informacja zadzwonilem do lekarza rodzinnego ktory nic o tym nie wie i dalej nie chce wypisac mi recepty z refundacja. Wysyla mnie do alergologa mowiac iz on moze wypisac recepte na mleko. Jede do alergologa ktory mowi iz to nieprawda, nie moze wypisac recepty. Sprawdza czy cos sie zmienilo na stronie internetowej ministerstwa mowi ze nic tylko dla dzieci do 12 miesiaca. Wypisuje jedynie zaswiadczenie i na tym jego rola sie konczy. Zaswiadczenie jest dla lekarza rodzinnego i on powinien wypisywac recepte. Bede dzwonil dalej do NFZu w Warszawie (teraz probowalem ale juz nie pracuja). Wy robcie podobnie dzwoncie pytajcie. Nie moze byc tak ze jednym dzieciom przysluguje innym nie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Warszawa padła |
Tak, zdaje się dr Beata Miklińska.
|
|
Albo jeszcze niżej ,bo zaraz mi tu o PUP-ie będziesz pisał.
|
|
Też szukałbym właścicielki ;D
|
|
maruda, no nie mów że nie rozumiesz , taki kumaty jesteś ? NABRAŁ WODY W USTA !
|
|
Tosz to Czeczen !!!!!!! A wy ich nie znosicie !!!!:):):) rudy błazen z druhem
|
|
fafciu :):) Jak to nie wiem z kim rozmawiam ?? Z gimnazjalistą który próbuje udawać dorosłego :):):) Napisał bys że spadły na autko tatusia i było by git :):) A nie świrujesz jarząbka .
|
|
Było spotkanie z Mamedem....?? Nic o tym nie wiedziałam.....:((( Również czekam na jakieś info Co do dziwnych tu komentarzy : on jest człowiekiem który bardzo szanuje innych i pokazuje to na każdym kroku, i akurat w tym przypadku dla mnie nie ważne jakiego jest pochodzenia :)
|
|
Rower opyliłaś,a teraz głupio pytasz-;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |