Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Franciszek irytuje polskich biskupów, |
mały :) Ale niżej jest temat o kebabach :(:( A ja na to świństwo patrzenia nie mam to i o czym mam sie wypowiadać?? :) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Franciszek irytuje polskich biskupów, |
No to zejdz jeszcze niżej.
|
|
czy żeby się zarejestrować trzeba udać się o 7 po numerek z biletera? może ktoś coś podpowie? ;-)
|
|
hm nie wiem ile ona jest warta rudy błazen z druhem
|
|
" profesjonalny kucharz z Turcji" , dziadek mówił że " tam odbywał praktykę " " miesko na talerzyk i do mikrofali" , TAK TRZYMAĆ !
|
|
ALE SIE WKURZYŁ...:) FAJNE
|
|
Wejdz na temat "za ciasne" (przedostatni) czy to te?
|
|
Maruda baranie a może ty lubisz damskie fatałaszki? Chcesz przymierzyć? Ciśnij głąbie i się nie wżeraj w każdy temat.
|
|
może w tych centrach chińskich , na Wyszyńskiego czy za Stokrotką przy dworcu
|
|
Byl ktos na spotkaniu z Mamedem w WSA? Ciekawi mnie jak bylo, co ciekawego mozna bylo uslyszec? I przy okazji... Co za geniusz wykombinowal, zeby zrobic takie spotkanie w poniedzialek o 13? Czy tylko studenci i bezrobotni moga byc zainteresowani MMA? Anatol M.
|
|
zezuś :) chodzi ci o berło ?? Trzymał bym go w ręku, gdybyś nie wyrwał mi go swoimi ustami :):):)
|
|
"Wy" to znaczy kto?
|
|
O marudo,widzę że wstawiłeś o Nas temat;Miłe to z Twojej strony.
|
|
jest tu jakiś post w którym maruda się nie udziela??
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=501932&t=501932
|
|
Chyba takiego nie ma! Dopiero założyłem temat a ten neopustak już się wpieprza między tryby! Co to za debil?
|
|
maruda cytuję twoje słowa , z małymi modyfikacjami : nowy TEMAT : Rozmowy o korzeniu , czyli romans smerfa ze smykiem - maruda i _maly_ Założyć dla was specjalnie post żebyście nie zaśmiecali tematu : Nietypowe znalezisko...... po co macie tu robić niepotrzebny kocioł ? maruda , PISZ NA TEMAT ! a jak nie , to nie pouczaj innych , jak sam tak robisz !
|
|
skoczek :):) Nie ma żadnego :) W każdym jakąś głupotę muszę napisać :) Bo to forum to mój świat i moje zycie :):):) DiDi
|
|
Ale to spotkanie było o13, ponieważ zorganizowane przez pewną fundację, dla pewnej grupy"łomżyniaków" nie koniecznie Polskiej narodowości. Nie podaję kto dla kogo gdyż wczoraj podałem link i informację o tym, a admin wypie...ł go z forum. Oni chcą się czuć bezpieczni i będą trenować MMA pod okiem mistrza. A potem napie..ać was pod admirałem.
|
|
maruda , nerwy puszczają , tracisz zimną krew ? SAM pisałeś o berle , że trzymasz i trzepiesz , a teraz co , ten twój post to nie CHAMSTWO ?
|
|
Kiedys w swoim programie pewien znany kucharz Robert M. powiedzial ze jak Polska dluga i szeroka nigdy i nigdzie nie spotkal prawdziwego kebaba. Powiedzial ze prawdziwy kebab robi sie miesa oslego i zmielonego,nadzianego na dlugie szpady i wlozone do do ogniska. Wiec o czym wy tutaj pi....e?O pseudokebabach?
|
|
dziś mam ochotę tylko potańczyć;) od 8 do 20 mam jutro zajęcia, więc nie bardzo pić;p poza tym pić to ja jutro mam zamiar;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |