Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jędras PiSze Biblię na nowo |
nowe prosto z banku rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jędras PiSze Biblię na nowo |
Z tego co ja wiem, nie bierze pieniędzy- jego usługa doliczana jest do faktury za czynsz w następnym miesiącu. Pieniądze liczy się za "roboczogodzinę". Po 16.00 nadal jest ta sama stawka, bo dyżury pełnione są całodobowo.
|
|
Dżizes co za palant .... ty zezowate nieszczeście nie kumasz ze nikt Ciebie tu nie chce ? Walisz posty sam do siebie po kilka pod rząd buehehehehehehhee myślałem ze padnę ze śmiechu hahhah :) co za ciota ....
|
|
Moze mi ktos podpowiedziec ile kosztuje taka drukarka?gdzie mozna ja kupic,jest mi potrzebna do druku laserowego.
|
|
około 1400-1500zł ... w Łomży kupisz tylko na zamówienie w większości sklepów ze sprzętem komputerowym. rudy błazen z druhem
|
|
Witam. Kilka lat temu leczyłem sobie zęby u miłej Pani stomatolog. Przyjmowała w prywatnym gabinecie na parterze, w bloku stojącym od razu za Osiedlowym Domem Kultury. Dokładniej: jadąc ul.Małachowskiego od dołu, od Al.Piłsudskiego mijałem Dom Kultury i od razu za Domem Kultury wjeżdżałem w uliczkę osiedlową. Po prawej Dom Kultury, a po lewej mijałem pierwszy blok od ulicy Małachowskiego i w następnym bloku na dole było wejście do gabinetu stomatologicznego. Może ktoś wie jak się nazywała ta Pani stomatolog i gdzie teraz przyjmuje?
|
|
Cytując P.A. :"aha i uprzedzajac madrosci, forum jest po to, zeby kazdy sie wypowiedzial." Więc ja się wypowiem odnośnie jego wypowiedzi A nie przeszło Ci do głowy że: -przez ceny paliw zwykły chleb jest droższy? -przez ceny paliw usługi świadczone przez przewoźników też podrożały? -przez ceny paliw zwykłemu człowiekowi biedniej się żyje niezależnie czy ma auto czy też nie ma go?? Coraz wiecej osób rezygnuje z jazdy autem bo go normalnie nie stać....a przyjdzie i taki czas że i Ciebie P.A. przestanie być stać na paliwo i utrzymanie auta bo ten Szary Człowiek przez właśnie te wysokie ceny paliw nie kupi od Ciebie towaru bo przez wysokie koszty jego wytworzenia a co i za tym idzie również cena paliwa w kosztach cen tego produktu(nie ważne czy jesteś właścicielem czy też robolem) zawarta nie pozwoli mu go kupić. Nie zmuszam Cię do zmiany toku Twego rozumowania i masz prawo do głoszenia swych egoistycznych mądrości na forum!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |