Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czym objawia się debilizm peło-kakałowych i reszty totalsów. |
za 30 zł masz na allegro 150 szt. Karnych Ku***ów. JA już 3 pakiet kleję:) i nie zdarzyło się zebym 2 razy na ten sam samochód naklejał więc chyba działa. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czym objawia się debilizm peło-kakałowych i reszty totalsów. |
takie parkowanie to na pewno może podnieść ciśnienie , wg mnie , to walka z wiatrakami , chyba , że jesteście gotowi na : Autor: kmetels (---.elomza.pl) Data: 15-03-12 18:44 Mam pytanko - sąd zamienił mi grzywnę na prace społeczne w MPGKiM... ktoś już to przerabiał ? I co się tam robi ? PS: Karki TAK , ale NIE naklejki , " ciężko schodzą ", - albo sam póżniej zmyjesz albo zapłacisz , a jak porysujesz szybę ?
|
|
przypomne ze rodz madzi z religia k niewiele mieli wspolnego
|
|
|
rzepa , żebyś póżniej tylko nie płakała , jak będzie pomarańczowa kamizelka , łopata , wiadro + gó.w.no !
|
|
rzepa , może tak sama DO GARÓW , a nie całymi dniami na politycznym siedzisz
|
|
|
mam dwie z 1980 roku i planuje przeznaczyc je na zakup domu lub remontu w domu jednorodzinnym, wiem ze mam premiowane i teraz mocno sie zastanawiam co z nimi zrobic?Wiem takze ,ze w Olsztynie byla sprawa sadowa -ale nigdzie nie moglam znalezc wyroku -poniewaz na tych ksiazeczkach jest pelny wklad!!!!(nie interesuje mnie Balcerowicz i jego pojebane reformy) ja wplacalam kase! Nie wiem tylko jak dotrzec do praWDZIWEGO PRAWNIKA!!!!!!!!! A NIE DURNIA!
|
|
jak większość katolików nie ma nic wspólnego, wierzą bo to taka tradycja rodzinno-terytorialna.
|
|
czy ktos z forumowiczow posiada dokladny numer do poradni alergologicznej na wyszynskiego? bede wdzieczna za pomoc! pozdrawiam
|
|
Do Szkoły Muzycznej I st. przyjmowane są właśnie dzieci w wieku 7 lat. Zapisz je na nowy rok szkolny (od września). Będzie miało egzamin, sprawdzający jego zdolności, słuch itd. Pozostaje wybrać instrument. Dziecko przy wyniku ok. maksymalnej liczby punktów radziłabym zapisać na skrzypce albo wiolonczelę, z tym, że są to BARDZO wymagające instrumenty i może być ciężko, jeżeli syn się nie przyłoży. Przy trochę gorszym wyniku warto zapisać np. na pianino. Żeby mógł grać na instrumencie dętym najprawdopodobniej będzie musiał poczekać jeszcze jakieś 2 lata. Poza Szkołą Muzyczną są też w Łomży ogniska muzyczne, choć to już nie ten sam poziom i najczęściej nie ma tam zajęć w stylu rytmika czy teoria muzyki.
|
|
|
Tak czy siak piekarni za to nie pobudujesz -:))
|
|
narazie przychodnia jest nieczynna z powodu remontu pozdrawiam:)
|
|
chyba piszę że jest tam remont ktoś chyba nie umię czytać ze zrozumieniem pozdrawiam:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |